Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Hej, macie jakies pomysły jak urozmaicic seks? Tylko bez zabawek bo rózowa nie chce(tzn jakies pingwinki/wibratory) ale jakies kajdanki chyba spoko. Szczerze to ja mam wywalone bo mi pasuje, ale rózowy narzeka ze to samo ciagle wiec cos szukam. W planach mam na dworze(jakas łąka), auto, z uzyciem kostek lodu gra wstepna, uzyc oliwki na ciało. Jakas akcja pod prysznicem. Jak macie stronki po ang
#seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Hej, macie jakies pomysły jak urozmaicic seks? Tylko bez zabawek bo rózowa nie chce(tzn jakies pingwinki/wibratory) ale jakies kajdanki chyba spoko. Szczerze to ja mam wywalone bo mi pasuje, ale rózowy narzeka ze to samo ciagle wiec cos szukam. W planach mam na dworze(jakas łąka), auto, z uzyciem kostek lodu gra wstepna, uzyc oliwki na ciało. Jakas akcja pod prysznicem. Jak macie stronki po ang
JAn2 +65
Kuce i tak powiedzą że wyrwane z kontekstu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W komentarzu druga część
#neuropa #4konserwy #konfederacja #polityka
W komentarzu druga część
#neuropa #4konserwy #konfederacja #polityka
Komu dygnął przy talku Herba o CppFront daje plusa.
Ci co jeszcze nie widzieli: https://youtu.be/ELeZAKCN4tY
#programowanie #cpp
CppFront to eksperymentalne rozszerzenie kompilatora, wprowadzające nowa składnię i pozwalające złamać wsteczną kompatybilność. Kod nowej składni jest transpilowany do normalnego C++.
@Passer93: tego się trochę boję. Brzmi fajnie na papierze i jest proste do zrobienia ale potem zaczynają się schody, bo IDE nie ogarnia kodu, bo błędy kompilacji pokazują auto generowany kod itd. To nie lata 80, żeby coś co zrobił Stroustrup teraz zadziałało (choć przy dużej ilości szczęscią i zainteresowanych
Bardziej bym ufał Sutterowi niż Chandlerowi, ale tak czy siak, trochę za późno na takie zabawy.
Trzeba szukać innych dróg, jedna z nich jest wyjście ze standaryzacja z ISO.
W manifeście Carbona twierdzą, że chcą być jak TypeScript względem JavaScript, a tu CppFront bardziej pod to podchodzi.
Babel i PolyFille czy Shimy nie są wcale takim złymi rozwiązaniem na kompatybilność, bo odwracają kwestię tego, kto "martwi się" w którą stronę.
Z innej strony appki JS/TS są krótko żywotne, bo bardziej do tej pory się firmom opłacało robić coś podobnego, ale od nowa/podstaw, a niektóre
Ten cpp2 może być nawet użyteczny dla juniorów czy kiedy piszesz coś co nie musi być super hiper wydajne jak tworzenie UI. Jednak spora część programów pisana jest w C/C++ po to żeby
To też znacznie ułatwi kształcenie nowych progamistów bo nie trzeba będzie im tłumaczyć miliona dziwnych rzeczy, tylko bedą mogli zacząć od Cpp2 który jest o wiele prostszy, a zwykły Cpp będzie dla nich czymś w rodzaju IR kompilatora :D
Film
Wymyślanie nowego języka nic nie daje, zresztą po co jak masz takiego rusta.
Właśnie chodzi o to żeby zachować kompatybilność wsteczną. C++20 każdy by miał w dupie gdyby nie był kompatybilny z wcześniejszymi wersjami.