Aktywne Wpisy

wykop +24
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Melkovva_ +567
źródło: temp_file7775354265503509487
Pobierz

Co wy ciekawego tam widzicie?
#pracbaza #depresja #zaburzeniaosobowosci #psychologia #przemyslenia #kiciochpyta #pytanie
źródło: comment_1663947882CCUQR1Mdn3RLXuhqah9a7E.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tłum z pochodniami przy paleniu czarownicy na stosie
Komentarz usunięty przez autora
Nieźle, aż muszę użyć xD bo się zaśmiałem i wyobraziłem sobie scenę ze Świętego Gralla:)
źródło: comment_1663950714uGiPii93i02MnNaDfVQwah.jpg
PobierzAle użyć w jakim sensie? Że w pracy tak zażartujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lecerdian: ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1663953139luPq21l5p5GiaU8bn3l9Xz.jpg
PobierzUżyć emotki xD, którą średnio lubię, ale nadaje się do wyrażenia takiego nagłego rozbawienia, bo po twoim komentarzu miałem właśnie tę scenę w głowie i tę dyskusję czy wiedźma pływa.
źródło: comment_1663956451ZLXYf61OO80eeLJcDTefMG.jpg
PobierzZ tej samej firmy są u mnie wagi :)
W dużej korporacji odpowiedzialność się rozmywa. Są planowane jakieś czyszczenia, ale w sumie nawet nie wiem, kto jest za to odpowiedzialny.
Mam też zdjęcie środka...