Wpis z mikrobloga

A ja tak z innej beczki: wróciłem 3 tygodnie temu do #worldofwarcraft po jakimś 2,5 roku przerwy i pogrywałem sobie tylko tak casualowo, ale teraz postanowiłem, że chciałbym zrobić Keymastera za Sezon 4 prot palkiem, czy ktoś bardziej zaznajomiony w PvE mógłby dać kilka porad/wskazówek jak się przygotować do aktualnych mythiców na poziomy 15+? Jak to a ogóle jest liczone? Czy lochy skończone, ale poza czasem też opłaca się robić/mają znaczenie? Aktualnie mam 1k ratingu, więc "tylko" drugie tyle zostało do wbicia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RybstonPonte: imo najlepiej się nauczyć tankować m+ grając dpsem i obserwując tanków z puga bo jako niedoświadczony tank nie będziesz miał tam miło, najlepiej znadź sobie jakiegoś mentora jak masz taką możliwość. tank praktycznie przewodzi całej grupie i od tanka zależy też jaki dps wyciągnie cała reszta grupy

• Odpowiedz
@Xemioza: bo 15stki najgorsze teraz są tam k---a jest taki zlot karaczanów że głowa mała, jacyś ludzie z przerośniętym ego etc, a pewnie jakbym się spiął i miał dobrego tanka to bym sam mógł wydpsować +15 w czasie xDD i nie, nie jestem tak dobry po prostu 15stki są tak bardzo zeskalowane w dół w stosunku do gearu że to śmiech
  • Odpowiedz
@nairoht: Legendarki, tier i staty od wampirow i 15 sa free xd

W poniedzialek dobijalem bossy w streetsach od 20% z ziomkiem co gra resto shammy, dpsy sie powykladaly (2100 rio), myslalem ze streetsy sie robi juz z zamknietymi oczami xD
  • Odpowiedz