Aktywne Wpisy

KanapkaPL +7
źródło: 1000004162
Pobierz
henrik-klenz +2
#danielmagical dajcie im spokój, to są żywi ludzie, mają uczucia, pragnienia, plany, wady itd. niech robią swoje, zostawcie im te konta, i tak nic nie mają, nigdy się nie dorobił niczego na własność i jeszcze go kopiecie leżącego

Wiem ze jest dxomark ale tam chyba dużo kontrowersji kolo tego było.
Zastanawiam sie nad nowym telefonem i aparat będzie jedna z najważniejszych rzeczy więc fajnie by było cos poczytać na ten temat. Aktualnie zasyanawiam sie nad s22+.
#android #smartfon
@DiegoCosta: Z tego co pamietam to klawiatur kilka dni temu mówił, że S22+ to aktualna topka.
Za to jakbyś sie chciał bawić w coś więcej - to nic nie zastąpi porządnego zoomu optycznego, niestety. Właśnie wróciłem z urlopu - przeskalowane fotki ze smarta po skalowaniu są ok - do rzucenia okiem na smartfonie. I tylko tyle.
Do tego mam tv samsunga wiec to by chyba całkiem sprawnie banglalo
Kwestia drogich/nowych telefonow jest taka ze one tez beda mialy dlugie aktualizacje. P20pro mam 4 lata i miesiac temu dostal aktualizacje do nowego miui co jest niesamowite. Twoj s20fe też
Żona ma iPhona 13pro, zdjecia robi super, ale jak porownam ze zwyklym bezlusterkowcem za 1000zł z kitowym obiektywem to iphone nie ma nawet startu. Mam znajomego fotografa, ktory z tego zyje i ma sprzetu za kilkadziesiat tysiecy i prywatnie iphona 13pro i mówił że
@MercedesBenizPolska: Kiedyś przeczytałem wypowiedź pewnego zawodowca - każdy amator zrobi dobre zdjęcie. Raz na 1000 prób.
@DiegoCosta: I jeszcze jedna uwaga - to chyba jest tak, jakbyś się zastanawiał jaki samochód kupić - w danym budżecie - ze względu na przyspieszenie do setki. W normalnym użytkowaniu to nie będzie miało znaczenia, i tak będziesz się go musiał nauczyć. Zwłaszcza, jak pojedziesz na wakacje z rodziną i załadowanym bagażnikiem - nagle to będzie całkiem inna maszyna.
@sierpien22: No niestety to minus fanów technologi - jak już kupować to coś co jest po prostu najlepsze, zwłaszcza że ma to być inwestycja na kilka lat
Analogia z autem ciekawa - bo mialem podobny ból głowy, jak nie większy :P
W jakotakim ekosystemie jestem od kilku miesięcy i trzeba im przyznać ze czas życia produktu maja nie do pobicia. Mam w domu jakiegoś starego samsunga a3 i iphona 6s z tych samych lat. Na a3 YouTube zacina a 6s mógłbym spokojnie wziąć i używać na codzień jako
A porównanie a3 i 6s wg mnie nietrafione imho bo 6s to był flagowy model a a3 jako tako w momencie wydania był gruzem. Żony były s9 mimo 4gb ramu też daje rade
@sierpien22: O ile z pierwszym się zgodzę
Po prostu chce dokonać świadomego wyboru wiedząc że ten robi lepsze zdjęcia w nocy, a ten ma lepszy zoom :D