Wpis z mikrobloga

@BornToDie69 popieram i mogłabym to zrobić własnoręcznie. A jak kiedyś w klasie powiedziałam że psa który by ugryzł moją siostrę dałabym na przerobienie na kurczaka po chińsku to jakie oburzenie że bestia i potwór ze mnie. Ha tfu, najpierw mój gatunek i rodzina
  • Odpowiedz
@MlodyWilk: kocham mojego psa i mam do niego 99% zaufanie i poświęciłbym własne zdrowie aby go ratować. Ale gdyby #!$%@?ł coś takiego to byłbym pierwszą osobą która by zacisnęła ręce na jego szyi.

I tak, wiem, że wszystko zależy od wychowania, dlatego ufam mojemu psu w 99%. Ten jeden procent zostawiam bo to jest jednak zwierzę
  • Odpowiedz
@MlodyWilk: Ale się #!$%@?łem, JA #!$%@?. Co ten właściciel #!$%@?? Czemu psa spuścił ze smyczy?

Pies z paszczą rzuca się na dzieciaka a ten nóżką sobie próbuje stanąć na smyczy zamiast ją złapać, a potem jak już spuścił go ze smyczy to sobie biegnie truchcikiem, no typ ewidentnie niespełna rozumu. Do utylizacji.
  • Odpowiedz
@MlodyWilk Pies atakuje i gryzie ludzi, a właściciel se nonszalancko chodzi za nim jakby Azorek gonił motylki (°°
Albo jakiś przygłup, albo ma kilka promili we krwi

• Odpowiedz
@MlodyWilk: nie wiadomo co było wcześniej bo film nie jest od początku, możliwe że dziecko czym prowokowało tego psa a pies bronił właściciela. Rasa tu nie ma nic do znaczenia bo każdy pies tak się może zachować
  • Odpowiedz