Aktywne Wpisy

xmajami +105
Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta

nad__czlowiek +26
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat #sprintyjacka
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto
Ludzie kochane - pasjonat sobie lata po tagu i nikt go nie hejtuje, nie wyzywa? Nie taką mieliśmy umowę
@TheDziobaker utkaj tam pasjonauto pod pantoflem ulanej żonki. Z każdym kto poszedł do IT dla KASY zbije pione i napije się wódeczki, a każdemu kto

źródło: tswell
Pobierz
Powiedziała zdziwiona ze wyłączy, opowiedziałem „dziękuję”.
Denerwuje mnie jednak to że muszę się PROSIĆ o to, by ktos nie zachowywał się jak niewychowana małpa. Muszę kulturą odpowiadać na chamstwo. Kiedys takie zasady były OCZYWISTE! Dzisiaj nawet kompletne cząstki elementarne savoir vivre to chyba jakiś archaizm. Niby nic, ale po 40 minutach sluchania tego gowna, uwazam ze wolno zwrocić uwagę.
#gownowpis #kultura #kulturaosobista #transport