Oj Schumi, mogłeś poczekać jeszcze rok w midfieldzie, dać znać Sebowi co się będzie działo w Mercedesie tłumacząc, że do Makaroniarzy nie ma co iść, że trzeba tworzyć swoją historię, przytrzymać mu miejsce… Ty nie pojechalbyś na te cholerne narty, a Seb miałby lekko 10 WDC. Świat byłby lepszym miejscem.
@SF71H: > Ten tag to teraz #!$%@? ścierwo. Same posty o kubicy i inne gówno, z którego śmieją się tylko Ci, którzy to postują.
Właśnie widzę. Jestem na krótkim urlopie i chciałem zobaczyć, czy ta magia dalej tu jest. No już niestety nie ma. Dlatego do końca tygodnia rozpocznę procedurę usuwania konta, tym razem definitywnie.
Właśnie widzę. Jestem na krótkim urlopie i chciałem zobaczyć, czy ta magia dalej tu jest. No już niestety nie ma. Dlatego do końca tygodnia rozpocznę procedurę usuwania konta, tym razem definitywnie.
@chianski: No no, spełni się to na pewno jak wdc czarka na monzy wróżone przed sezonem. Przyznaj że usuniesz jedno to wrócisz na innej zielonce.
@chianski: a to ja mam odwrotnie tek muzycznykacik to mnie trigerował w ciul aż musiałem na czarno wrzucić. Co człowiek wszedł na tag to zamiast f1 miał jaka to melodia.
@KopecyFan: Szkoda, jako współtwórca kącików nie jestem obiektywny, ale uważam, że w swoim czasie dużo wniosły w życie tagu. Muzyczka na pewno była lepsza od renki czy Kotera
@chianski chlański ale co ty teraz #!$%@? XD zostajesz i tyle, tyle czasu czekaliśmy na Ciebie, a ty chcesz nas opuścić znów?!
#f1
BTW. Ten tag to teraz #!$%@? ścierwo. Same posty o kubicy i inne gówno, z którego śmieją się tylko Ci, którzy to postują.
I czy Schumacher poszedłby na emeryture mając samochód zdolny do walki o mistrza.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@SF71H: Czyli najlepsze co spotyka ten tag
@chianski: No no, spełni się to na pewno jak wdc czarka na monzy wróżone przed sezonem. Przyznaj że usuniesz jedno to wrócisz na innej zielonce.
@chianski: i tak ma o 2 wdc za dużo względem swoich umiejętności
@chianski chlański ale co ty teraz #!$%@? XD zostajesz i tyle, tyle czasu czekaliśmy na Ciebie, a ty chcesz nas opuścić znów?!