Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +98
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +145
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Czułem, że sytuacja gospodarcza może sprawić, że nie będzie mnie stać na mieszkanie w dużym mieście ale nie sądziłem, że stanie się to tak szybko.
Wraz z różową wynajmujemy pokój we Wrocławiu. Płaciliśmy 900 zł i w tym mieliśmy już wszystkie opłaty. Wczoraj dostałem telefon. Od 1 października 1400 zł + opłaty. Czyli w sezonie grzewczym obstawiam, że przyjdzie nam płacić jakieś 2000 zł za pokój xD.
Nie wiem co robić. Pora chyba pakować walizkę i wracać w rodzinne strony...
#wroclaw #wynajem #gorzkiezale #gospodarka #nieruchomosci
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #632963469a4a773345e62067
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
@jediwolf: tak, bo na pewno kilka wpisów w internecie spowodowało zjazd gospodarki i wywaliło inflację w kosmos a nie kilka lat niegospodarności i utrzymywania stóp na absurdalnie niskim poziomie.
Komentarz usunięty przez autora
@jediwolf: tak, z pewnoscia jest to wina wykopkow xddd
@HaPe: Biorąc pod uwagę możliwe przyczyny inflacji to jesteś w błędzie. Zobacz na https://pl.wikipedia.org/wiki/Inflacja
Dziękuję, Pan PiS daje dużo możliwości młodym.
A skoro nie masz hajsu to nie zbawi cię uszczelnienie okien i zima w sweterku.