@#!$%@?: Ostatnio w Olsztynie w Teatrze im. Stefana Jaracza była wystawiana sztuka, w której grał jedną z ról. To było jakoś 2 tygodnie temu. Pamiętam to całkiem dobrze, bo wtedy Iga Świątek grała na US Open. Była to niedziela, a ja z rodziną byłem w pierogarni niedaleko. Żonie zachciało się czekolady z orzechami, więc jak czekaliśmy na podanie dania do ja skoczyłem do Żabki. Była niedziela, więc dookoła żaden inny sklep nie
@Dundes2136 Coo? Kto tak myśli?! Chyba wykopowi odklejeńcy z neuropy dla których komuch Dedek i Stonoga to najwięksi idole i mentorzy. A później jeden z drugim zgrywają tutaj intelektualna elitę i próbują Cię pouczać o dobrych manierach. Hipokryci i nic więcej.
Przecież neuropa od samego początku wyśmiewała Stonogę, niezłe projekcje tworzysz ( ͡º͜ʖ͡º) Próbujesz komukolwiek wmówić, że osoby które popierają Tuska mają za idola człowieka, który przyczynił się do upadku jego rządu w wyniku afery podsłuchowej? xD
@ruszka Ehh.. To, że będziesz mówił, że nie jest idolem nie sprawi, że oszukasz rzeczywistość. Stonoga był, jest i będzie wielokrotnie postowany przez neurope. Wystarczy przejrzeć sobie ich tag, żeby wiedzieć, że są jego wiernymi fanami.
@#!$%@? I jeden i drugi tj Dedek i właściciel Nie to zwykle komuchy. Poczytajcie co. Robili za komuny. Czemu mnie to nie dziwi że to bohaterowie wykopu xD
Wystarczy że hehe śmieją się z kaczora i już są super hehe
To, że ktoś wrzuca mem (bo słynna inwokacja Stonogi jest memem już od kilku lat) nie oznacza, że osoba na niej przedstawiona cieszy się poparciem danej grupy. Analogicznie jak ktoś wrzuca memy z Hitlerem, to nie oznacza to, że jest nazistą.
@ruszka Porównanie Stonogi do Hitlera jest nie lada fikołkiem. Nikt nie postuje Hitlera w pozytywnym świetle, natomiast Stonoga jest cytowany wielokrotnie, jego pato filmiki i memy są wrzucane tutaj nagminnie, a sam on jest przedstawiany jako wielki myśliciel i Nostradamus wykopu. Wyjdź z bębna ziomek.
#dedek
@fasttaker: że co? że czyj?
Komentarz usunięty przez autora
Stonoga idolem neuropy? Ten Stonoga, który krytykował Nowoczesną i popierał Korwina? xD
Przecież neuropa od samego początku wyśmiewała Stonogę, niezłe projekcje tworzysz ( ͡º ͜ʖ͡º) Próbujesz komukolwiek wmówić, że osoby które popierają Tuska mają za idola człowieka, który przyczynił się do upadku jego rządu w wyniku afery podsłuchowej? xD
Komentarz usunięty przez autora
Wystarczy że hehe śmieją się z kaczora i już są super hehe
Elita internetu
To, że ktoś wrzuca mem (bo słynna inwokacja Stonogi jest memem już od kilku lat) nie oznacza, że osoba na niej przedstawiona cieszy się poparciem danej grupy. Analogicznie jak ktoś wrzuca memy z Hitlerem, to nie oznacza to, że jest nazistą.