Aktywne Wpisy
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

BezDobry +209
ASUS:
Mimo że Pana(-) opinia nie spełniła wszystkich naszych wytycznych, nasz personel zapoznał się z nią i docenia Pana(-1) wklad. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i mamy nadzieję, że następnym razem będziemy mogli ja opublikować!
Jeszcze raz dziękujemy, ASUS
#pcmasterrace #komputery #heheszki #obslugaklienta
Mimo że Pana(-) opinia nie spełniła wszystkich naszych wytycznych, nasz personel zapoznał się z nią i docenia Pana(-1) wklad. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i mamy nadzieję, że następnym razem będziemy mogli ja opublikować!
Jeszcze raz dziękujemy, ASUS
#pcmasterrace #komputery #heheszki #obslugaklienta

JUST NIE MIEJ OSZCZANYCH SPODNI, BRO!
"panikaman 12 godz. temu+1
@trejn: @SugarSugarSugar: a ja powiem inaczej bo jestem boomer ale wciąż w randkowaniu. właśnie dlatego że większość relacji jest szukana w internecie - jak podejdziesz do dziewczyny gdzieś nie na dyskotece czy innym klubie ale w jakiejś spokojnej knajpce albo na przystanku i jesteś w miarę pewny siebie i nie masz oszczanych spodni i spróchniałych zębów to ta laska się zesra z wrażenia. natury nie oszukasz :) obecnie duuużo łatwiej jest poznać kobietę w realu niż tych osranych przereklamowanych internetowych wynalazkach. tylko trzeba mieć jaja"
#blackpill #przegryw #rozwojosobistyznormikami
miał randkę z kononem czy innym majorem
a) Dobrze wyglądają, ale nie potrafią ocenić się dobrze w lustrze, więc skoro im przychodzi łatwo, a nie sądzą, że dobrze wyglądają, to znaczy, że każdemu jest łatwo i jak komuś nie jest, to on na pewno robi coś na swoją niekorzyść.
b) Stare dziadki, którzy swoją młodość przeżyli xx lat temu, teraz i tak nienawidzą swojej żony, ale sądzą, że każdy tak musi mieć.
c)
@LajfIsBjutiful: Tymczasem krzysztof kananowicz z domu piłsutzki który jest znany z tego że ma spodnie zawsze oszczane, a z drugiej strony osrane ( ͡° ͜ʖ ͡°)