Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nacnac: po prostu te rzeczy co opisałeś to jest błąd speed runa historii przed tańcem smoków. Dużo rzeczy pominiętych przez co dużo wątków się nie łączy. Leniwe pisanie postacie które miały być szare moralnie to robią jakie typowego złola. Zamiast rozciągnąć te wydarzenia na więcej sezonów to właśnie takie upychanie i jak sam zauważyłeś rudy najbardziej przenikliwy(może jakieś pogłoski w królestwie były bo jakby nie patrzeć Daemon ściągnął czapkę Rhaenyrze)
  • Odpowiedz
  • 4
@nacnac też niestety zwróciłem na to uwagę, serial jest dobry, ale przez takie błędy sporo traci.

W pierwszych 4 sezonach got takie coś byłoby nie do pomyślenia.
  • Odpowiedz
  • 19
@nacnac przecież ten typek to jej własny ochroniarz xD
A jak Jaimie zabił króla, to też nikt w sumie nie zareagował xD
Prujesz się w sumie o takie p------y
  • Odpowiedz
@Filippa: pruję się o pierdoły, które psują ten serial. Tutaj pełno rzeczy jest strasznie nielogicznych i to w każdym odcinku. Liczyłem na powrót jakości pierwszych sezonów #got, ale jednak za dużo tego, żeby nie zwracać uwagi, poziom jakiejś podrzędnej telenoweli z gigabudżetem

• Odpowiedz
@nacnac: Jak dla mnie poprzedni odcinek był najlepszy, a w 5tym właśnie było trochę takich głupotek co opisałeś, ale największą głupotą to była wlaśnie scena z Cristonem Colem, który nie poniósł żadnych konsekwencji za obicie mordy Laenorowie Valeryonowi i za zabicie jego kochasia.

Jednak do D&D bym nie porównywał póki co, bo to wyższy poziom s----------a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@6aesthetic9: o nie, ktoś ośmielił się skrytykować moją telenowelę, jak to tak. Od tak napompowanego serialu jednak wymagam jakości i dbania o detale, a nie 15 kretynizmów co odcinek. Spoko, fajnie że się zrobi ciekawie już po 5 odcinkach z 10
  • Odpowiedz