Aktywne Wpisy

widzialapan +107

Nehro +74
Nie no gość wchodzi do restauracji pełnej ludzi i rozkłada kamery, mikrofony, światła, jupitery, wali ludziom lampą po oczach którzy siedzą za nim i jeszcze jest zdziwiony że został poproszony o opuszczenie restauracji xD
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
źródło: Screenshot_1
Pobierz

https://karab.in
Szybki update:
- odświeżenie layoutu
- dalsze zmiany w nawigacji
- zmiany na stronie profilu użytkownika
- usunięcie górnego paska magazynów
- user popup po najechaniu na użytkownika zamiast klik
- popup z szybkimi ustawieniami
strona projektu: https://kbin.pub
#internet #tworczoscwlasna #reddit #socialmedia #webdev
źródło: comment_16636207557DqNbh1xMc3tqlMizhdc7L.jpg
Pobierzpotem poszperałem czy nie było o tym na wyklopie
ponad rok temu było wykopalisko o tym, z oczywistym żodnym responsem
właśnie przeglądam pobieżnie tag i zastanawia mnie co miało zostać wykopane na główną?
co w zasadzie było działające na starcie, bo chyba jedyny changelog to tag na mirko? (
@Dibhala: Nie mam pojęcia, nigdy nie dodawałem znaleziska ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na początku był tam głównie crossposting mojej wykopowej aktywności, łącznie z changelogiem.
ale kalki to kalki, bez jakichś dużych zmian projektowych, wpływających drastycznie na oferowane funkcje serwisu. Cóż można jeszcze innego wymyślić z drugiej strony?
Niestety patrząc przez pryzmat doświadczenia i cykl życia jednoosobowych projektów nie napawa mnie to nigdy optymizmem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
domyślam się, że główną istotą bytu jest mastodon?
Podchodzilem do tego z
Właśnie o to chodzi, że taki portal ma spełniać konkretną funkcję, a kbin niedługo będzie robił to lepiej niż wykop bez dodatku w postaci reklam, śledzenia, widzimisię moderacji czy reklamodawców. A co
źródło: comment_1663761576tEbTZunwuXzgI2M6OzIp7t.jpg
Pobierzprzeklikam gruntownie mając dłuższą "chwilę" ( ͡° ͜ʖ ͡°)