Aktywne Wpisy
Szinako +11
Który to fajniak wczoraj kilka razy pisał, że na tych cywilów na plaży spadł ruski pocisk z Tora xD. Inny fajniak pisał coś o tym, że na plaże spadł strącony dron. Kilku fajniaków pisało, że to wina ruskich, bo ten pocisk strącili, no ale jak strącili skoro nawet najnowsze ruskie S-400 nie są w stanie tych ATACMS przechwycić ( ͡º ͜ʖ͡º). Ewidentnie widać, że spadła tam amunicja
bArrek +43
Ewa Swoboda jest osobą kontrowersyjną, wywołującą różne emocje u ludzi jednak ja ją kocham (。♥‿‿♥。)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy szydzenie z #antynatalizm jest wobec tego najrozsądniejszą rzeczą do zrobienia? Może warto zastanowić się w jakich warunkach ludzkość będzie żyła za te kilkanaście i kilkadziesiąt lat? A może "jakoś to będzie"?
Nie zauważają tylko ze np 30 lat temu na Ukrainie było lepiej niż obecnie ale wystarczy że tutaj jest chwilowo lepiej i tak napeweno będzie
Myślenie życzeniowe, nic się z tym nie zrobi
Wygody
Ech, mam wrażenie, że ewentualna reakcja ludzkości i próba minimalizacji skutków katastrofy klimatycznej to jest rzecz z gatunku "Damned if you do, damned if you don't" - tutaj po prostu nie ma dobrych wyjść... już nie ma, o ile kiedykolwiek były.
Bo jakie są możliwości? Jeśli nic nie będzie robione (albo tylko jakieś działania pozorne), to w końcu środowisko zostanie zdewastowane do tego stopnia, że już fizycznie nie będzie się
@SrebrnySurfer: Nie jest to prawdą, ponieważ w Polsce lepiej było na przykład 7 lat temu, a teraz co roku będzie coraz gorzej, a na Ukrainie lepiej było przed wojną, w Rosji też lepiej było przed wojną. Na świecie lepiej było przed pandemią. W Iranie lepiej było przed rewolucją islamską. I tak dalej i tak dalej
Tak samo głośno mowie ze morderstwa, gwałty, i zasmiecanie lasów są niemoralne i piętnuje sprawców tych czynów.
Jeśli widać gołym okiem że świat to źle miejsce to sprowadzanie tutaj dzieci jest moralnie źle.
Wiem zaraz wyskoczysz ze swoją statystyka ze 80% ludzi jest szczęśliwa.. jednak nie wiadomo co to szczęście ma oznaczać.
Aha, czyli tak samo głośno piętnujesz morderców jak i osoby, które zakładają rodziny.
Nie muszę z niczym wyskakiwać, nie muszę niczego argumentować, wystarczy podsumować to co piszesz.
¯_(ツ)_/¯
Tak tak, sprawmy żeby ludzkość wyginęła i będzie gitara. Nie bedzie cierpienia, nie będzie wojen, nie będzie niczego i będzie git. Zajebisty pomysł.
Prawda jest taka, że płodząc jednocześnie mordujesz.
@fapowiczowski
Czyli moi rodzice tak naprawdę mnie nie stworzyli tylko mordowali, tak? Ciekawe...
Czyli to NIE prawda, że tak naprawdę cię nie stworzyli, tylko mordowali.
TYLKO oni cię i stworzyli i zamordowali (czekasz na wyrok, który prawdopodobnie będzie poprzedzony cierpieniem typu pobyt w hospicjum)
Ahaaa czyli mnie spłodzili jednocześnie mordując. A tak naprawdę to mnie już zamordowali pomimo tego że jeszcze żyję tylko że czekam na wyrok. No tak teraz wszystko ma sens.
Żaden inny tag nie obieca tyle beki ile ten dostarcza.