Aktywne Wpisy

Niemaco122 +1278
Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale

WykopekPol +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#pytanie #lewackalogika #lewactwo
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja też sobie mogę powiedzieć, że u mnie na wsi dziadki i babcie, które nigdy nie były w mieście są wyjątkowo konserwatywne i mają prawicowe poglądy, natomiast profesorowie i doktorzy na mojej uczelni mają poglądy lewicowe.
Komentarz usunięty przez moderatora
Inną drogą poszedł inny geniusz tj Ted Kaczyński, znany jako uberbomber. Został anarchoprymitywistą, ale całkowicie zanegował lewackie patrzenie na świat.
@Aleksander_Newski: Unabomber
@Paluszek_rybny: Nie rozumiem o czym piszesz. Ja nigdzie nie wspomniałem o czymś takim. Nie użyłem też nigdzie słowa prawacki. Czytaj ze zrozumieniem proszę.
@zakowskijan72: dokładnie. Gdyby ludzie byli idealni to lewica>>>>>>>>prawica. Lecz w rzeczywistym świecie to nie znajduje pokrycia.
@KREM_Z_BROKUL: Jeśli przyjmiemy intelektualistę (tak jak zakładał Hayek) jako aktora, muzyka, czy innego znawcę znanego z tego, że jest znany (jak popularna ostatnimi czasy feministka) to być może masz rację. Jesli zamiast tego będziemy używali owego słowa na określenie osoby wykształconej pracującej naukowo, to moim zdaniem wprost przeciwnie :]
W Polsce np. chłopi nie wyrażali silnego poparcia dla komunistów chociaż ci obiecywali im awans społeczny, majątek i równość z "panami", co prawda nie lubili też za bardzo inteligencji i arystokracji, ale mimo braku wykształcenia pozostawali katoliccy, twierdzenie, że brak wykształcenia
@Angel_of_death: jeśli już to socjalizm>>>kapitalizm