Wpis z mikrobloga

był kiedyś fajny film z cr7 jak przebrany za jakiegoś brodacza bawił się piłką w miejscu publicznym. nikt specjalnie się nim nie interesował do momentu jak pokazał kim jest naprawdę:)
  • Odpowiedz
Też dostaje i co z tego? XD Chłopie żyjemy w czasach gdzie laski się nickiem na insta przedstawiają nie imieniem. Wyjdź na miasto do klubu w weekend i zacznij zagadywać

@Cztero0404: ale o co tobie chodzi, bo nie rozumiem?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@technojezus: zaorales siebie samemu xD. Wstawiasz goscia o aparycji pretty boya i p--------z ze ststus wazniejszy xD. Po prostu sa na podobnym poziomie z wyglądem, no chyba ze chcesz być wyplatomatem ktorego kobieta nie będzie pożądać, a jedynie gardzić.
  • Odpowiedz
jak ja tym wpisem wyśmiewasz blackpillarzy

@technojezus: wyśmiewasz siebie tylko i wyłącznie tym wpisem, dajesz filmik z gościem wyglądającym lepiej niż 97% polaków i hmm jak to możliwe że go dziewczyna wyrywa xd może dlatego że ma mordę oskarka i przy okazji jest znanym piłkarzem hmm

Pozycja społeczna, pieniądze >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> wygląd

^takie coś to już musi być troll xD serio myślisz że kobieta onanizuje się myśląc o kawałkach papieru z
  • Odpowiedz
@Light_Of_Revolution: Nie wiem, Ty gdzieś żyjesz w piwnicy? Tyle razy się słyszy, czy gdzieś w telewizji (nie filmy i seriale) gdzie ludzie mówią, że partner/ka się nie podobała na początku, ale jak się bliżej poznali, to już załapało.

Moja siostra cioteczna ma przeciętnego i bardzo niskiego męża. Wytłumacz mi, jakim cudem są razem i mają dziecko? Przecież według takich jak Ty ONA GO NIE PORZĄDA! Gośc zaradny jak nie wiem,
  • Odpowiedz
a jako przykłady przystojnych gości podajesz takich co jak wygooglowałem to mi się śmiać zachciało xD

@ehhcokolwiek: No jeszcze powiedz, że ten z Barcelony lepiej wygląda od tych dwóch co ci podałem to już w ogóle możemy przestać pisać. Zarzucasz mi jakiś blackpill, a nie d-----------ś twarzy, która jest normalna. Zresztą od pewnie na kosmetyki i jakiś specjalistów wydaje tyle, ile ty masz wypłaty. zobacz sobie ronaldo przed kasą i po.
  • Odpowiedz
@technojezus:

Moja siostra cioteczna ma przeciętnego i bardzo niskiego męża. Wytłumacz mi, jakim cudem są razem i mają dziecko? Przecież według takich jak Ty ONA GO NIE PORZĄDA! Gośc zaradny jak nie wiem, ma kilka prac. Razem wybudowali dom. Mój brat cioteczny jest niski, dodatkowo nie dba kompletnie o swój wygląd. Znalazł partnerkę x razy ładniejszą z którą po kilku latach znajomości wziął ślub. Po nim ostro się roztył i
  • Odpowiedz