Aktywne Wpisy

Salido +237
Minął 40. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-25
Pobierz
bar125 +159
Kiedy kupiłeś kolejne akcje z GPW i odchodzisz od komputera
#gielda
#gielda

@Cztero0404: ale o co tobie chodzi, bo nie rozumiem?
@localoca: xDDD gdzie mnie niby zazdrość zżera?, jak ja tym wpisem wyśmiewasz blackpillarzy i niektórych przegrywów
@technojezus: wyśmiewasz siebie tylko i wyłącznie tym wpisem, dajesz filmik z gościem wyglądającym lepiej niż 97% polaków i hmm jak to możliwe że go dziewczyna wyrywa xd może dlatego że ma mordę oskarka i przy okazji jest znanym piłkarzem hmm
^takie coś to już musi być troll xD serio myślisz że kobieta onanizuje się myśląc o kawałkach papieru z
@Light_Of_Revolution: xD ale to wytłumacz to przegrywom czy blackpillarzom, ja Tylko pokazuje ich hipokryzję
Hajs + charakter i kompletnie niweluje to słaby wygląd.
Moja siostra cioteczna ma przeciętnego i bardzo niskiego męża. Wytłumacz mi, jakim cudem są razem i mają dziecko? Przecież według takich jak Ty ONA GO NIE PORZĄDA! Gośc zaradny jak nie wiem,
@ehhcokolwiek: No jeszcze powiedz, że ten z Barcelony lepiej wygląda od tych dwóch co ci podałem to już w ogóle możemy przestać pisać. Zarzucasz mi jakiś blackpill, a nie d-----------ś twarzy, która jest normalna. Zresztą od pewnie na kosmetyki i jakiś specjalistów wydaje tyle, ile ty masz wypłaty. zobacz sobie ronaldo przed kasą i po.
Ahhhhh nie ma to jak wasze idiotyzmy