Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Niestety po niecałych 48h (wtorek wieczór) nastąpił koniec live z runa. Drugi i ostatni stream kończy się na otwartej długiej pozycji na NQ100 i stracie 820.000 zł. (https://youtu.be/ELwj7IqWzxg?t=30601)
Strata wynika ze spadku o 174 punkty na NQ100 (oszacowano dla 12.194 pkt przy wejściu przy 12.368 pkt). Wczoraj NQ100 zakończył na poziomie 11.552 pkt. Co pogłębiło stratę ponad wpłatę początkową naszego Zorro. Pomijam dzisiejszą zwałę, bo nie ma tylko znaczenie dla opcji uzupełniania depo i dokładania Longów.
Ja spodziewam się jakie będzie tłumaczenie i wyparcie straty, ale na jakie Wy stawiacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co warto pamiętać nawet na TT nie było żadnych info o zmianach pozycji (mimo sporej intensywności na TT) - a w założeniu miał być to LIVE trading i transparentny RAN.
#zaorski #gielda #inwestowanie #spekulacja #kryptowaluty
Tak to się wszystko skończy u Zorro
A tak naprawdę to jeśli trzymał i wyliczenia które podajesz są właściwe to już ma tą pozycję zamknięta przez brokera.
@kubek_lodz: jeżeli przy 12200 miał 800k straty to już ma zamknięta pozycję.
Gdzieś już puścił famę o tym, że dawno odrabia stratę, a jest ona niewiele większa od tej którą można udowodnić? I oczywiście powiedział o tym kilka dni po fakcie i nie skorzystał z poinformowania LIVE np. na TT, a na którym aktywności nie odpuścił? Nie potrzeba było Runa, żeby każdy dobry trejd był tam natychmiast raportowany. Teraz mamy w to uwierzyć mimo, że Run to
Wykres Nasdaq masz tutaj:
https://stooq.pl/q/?s=^ndx
Jak pozycja idzie nie w jego stronę to wyłącza streama i znika, żeby po dwóch dniach pokrętnie się tłumaczyć.
Fajnie, że pokazuje swoje pozycje na żywo, ale nie fajnie, że w ten sposób. Tak się zastanawiam - widział ktoś