Aktywne Wpisy
inko-gnito +73
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +80
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
Niestety po niecałych 48h (wtorek wieczór) nastąpił koniec live z runa. Drugi i ostatni stream kończy się na otwartej długiej pozycji na NQ100 i stracie 820.000 zł. (https://youtu.be/ELwj7IqWzxg?t=30601)
Strata wynika ze spadku o 174 punkty na NQ100 (oszacowano dla 12.194 pkt przy wejściu przy 12.368 pkt). Wczoraj NQ100 zakończył na poziomie 11.552 pkt. Co pogłębiło stratę ponad wpłatę początkową naszego Zorro. Pomijam dzisiejszą zwałę, bo nie ma tylko znaczenie dla opcji uzupełniania depo i dokładania Longów.
Ja spodziewam się jakie będzie tłumaczenie i wyparcie straty, ale na jakie Wy stawiacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co warto pamiętać nawet na TT nie było żadnych info o zmianach pozycji (mimo sporej intensywności na TT) - a w założeniu miał być to LIVE trading i transparentny RAN.
#zaorski #gielda #inwestowanie #spekulacja #kryptowaluty
Tak to się wszystko skończy u Zorro
...no to pokaż historię że zabezpieczyłeś - nie pokażę - pokaż - nie pokaże - no to jesteś farmazonem - no to jestem...
PS. Odnośnie omyłki w NDX i N100 - mój błąd - przepraszam.
Pisanie o streamach gdy robił runy od 30k? Wtedy to nawet kanału nie mial, nie nagrywal zadnych filmów oszuscie.
"nie to co teraz" .. Ty żałosny kłamco
Bo chyba nie powiesz ze wymyslileś sobie to wszystko?;]