Wpis z mikrobloga

Zaor w poniedziałek ogłosił szumnie rozpoczęcie kolejnego rana z 3 mln na koncie. Ogłoszenie miało nas zachęcić do śledzenia poczynań i zdolności trejderskich, co też niektórzy czynili, w tym ja. Skorzystałem z okazji i zachęty Rafałke

Niestety po niecałych 48h (wtorek wieczór) nastąpił koniec live z runa. Drugi i ostatni stream kończy się na otwartej długiej pozycji na NQ100 i stracie 820.000 zł. (https://youtu.be/ELwj7IqWzxg?t=30601)

Strata wynika ze spadku o 174 punkty na NQ100 (oszacowano dla 12.194 pkt przy wejściu przy 12.368 pkt). Wczoraj NQ100 zakończył na poziomie 11.552 pkt. Co pogłębiło stratę ponad wpłatę początkową naszego Zorro. Pomijam dzisiejszą zwałę, bo nie ma tylko znaczenie dla opcji uzupełniania depo i dokładania Longów.

Ja spodziewam się jakie będzie tłumaczenie i wyparcie straty, ale na jakie Wy stawiacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co warto pamiętać nawet na TT nie było żadnych info o zmianach pozycji (mimo sporej intensywności na TT) - a w założeniu miał być to LIVE trading i transparentny RAN.

#zaorski #gielda #inwestowanie #spekulacja #kryptowaluty

Tak to się wszystko skończy u Zorro

• Nie miałem neta, ale zamknąłem ze stratą ~1mln 28.1% (39)
  • Dołożyłem do Longa, wygranko będzie moje 32.4% (45)
  • Wyzerowało mi konto 13.7% (19)
  • Neta wyłączyli na Złotej do końca roku 25.9% (36)

Oddanych głosów: 139

• 29
  • Odpowiedz
@kubek_lodz: Obawiam się, że pełną historię zobaczysz tak samo jak słynne zabezpieczenie hedeg'a:

...no to pokaż historię że zabezpieczyłeś - nie pokażę - pokaż - nie pokaże - no to jesteś farmazonem - no to jestem...

PS. Odnośnie omyłki w NDX i N100 - mój błąd - przepraszam.
  • Odpowiedz
@kubek_lodz: ja wiem, ze on tak robi, zawsze tak robil i robil bedzie, spekuluje pol zycia wiec jest śliski i przebiegły. Mi chodzi tylko o to, ze jest to cos innego niz pozycje w excelu trejdera21 czy szkolenia cezarego grafa, w tym smutnym jak #!$%@? polskim światku trejderskim
  • Odpowiedz
@maniek74: Dla mnie polska "scena" traderska skończyła się parę lat temu. Na początku TJS było naprawdę fajną inicjatywą, od kilku lat niestety wszyscy poszli w stronę patotradingu - wzajemne oskarżanie się, pranie brudów, "dymy" itd. Dużo lepiej usiąść nad wykresem i grać swoje niż śledzić to gówno.
  • Odpowiedz
@kubek_lodz: dluzszej historii pewnie nikt nie widzial, ale kiedys jak robil runy za 30-50-100k to wtapial jeden za drugim i mowil ze nie pyklo i tyle.Byla ciaglosc na strimie. NQ jak raz ciagle szedl do gory a rafalke dokladal shortow to zawsze wspominal o jakims drugim koncie od kontraktow gdzie jest tlusto. Jak go wyzerowalo na tej jezdzie do gory to temat tajemnego konta z kontraktami tez ucichl x-) tak, z
  • Odpowiedz
@massh: powiedz mi,co powoduje ze potrafisz w jednym komentarzu napisac same klamstwa /oczywiste bzdury?

Pisanie o streamach gdy robił runy od 30k? Wtedy to nawet kanału nie mial, nie nagrywal zadnych filmów oszuscie.

"nie to co teraz" .. Ty żałosny kłamco
  • Odpowiedz
@Obserwatornia: jak wczesniej nie bylo strimow? uczepiles sie kwoty ktora jes tnajmniej istotna napisalem 30-50-100 bo nie oamietam od jakis dokladnie startowal ale to i tak nie ejst najwazniejsze. byly strimy i #!$%@? konto nonstop ale nie czail sie z tym jak maly siusiak. tyle
  • Odpowiedz