Aktywne Wpisy
Gupiutki +12
kocham jeść chipsy, wydaje mi się, że nigdy z tego nie wyrosnę, chipsy są dla mnie lekarstwem na całe zło, siedzisz sobie, chrupiesz i jest zajebiście. Jakie chipsy kochacie najbardziej?

Glacial +39
Uwaga, uwaga
Smartgasm dodał nowy film.
Powtarzam - smartgasm dodał nowy film.
#youtube #nauka #ciekawostki #smaftgasm
Smartgasm dodał nowy film.
Powtarzam - smartgasm dodał nowy film.
#youtube #nauka #ciekawostki #smaftgasm

![Motorniczy dostał pięścią w twarz. Zareagował na p-----c na przystanku [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c325b0049a6a4a8662cc75990f2c58c04ea0b97549587ac260933fe8eb9f8f8f,q80.jpg)

#marsz #marsz2012
Poza tym ludzie opierający swoje zdanie na mediach nigdy nie przyjmą do wiadomości, że policja mogła prowokować bo mają przełożonych którzy mają posady bo zawdzięczają je politycznym koneksjom:(
Nie sądze:) W takich akcjach to przeważnie mózg się wyłancza. A co do drugiej części, zgada się.
Ogólnie im więcej nagrań tym lepiej widać jak organizatorzy zapobiegli eskalacji, brawo dla nich.
Gdyby nie policja na marszu nic by się nie stało, pewnie nawet antifa bałaby się podejść, ewentualnie zostałaby przegoniona w dwie minuty.
Tu bardziej chodzi chyba chodziło o powiązanie sprzeciwu wobec PO z antysemityzmem w każdym razie zgrabny twór myślowy. A co do policji Ano w zeszłym roku jak byłem to przez całą drogę od placu konstytucji do placu na rozdrożu gdy obecności policji była nie zauważalna - nie było policji- jakoś incydentów nie było