Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Serial jest naprawdę fajnie zrobiony, pompatyczny, z patosem, okej, ale taki jest Sillmarilion i LOTR.
Efekty specjalne zajebiste, fabuła ciekawa, gra aktorska spoko, dobór aktorów: nienajgorszy.
Ale nie, dzbany będą wystawiać 1, bo krój zbroi Galadrieli się nie zgadza xD
#bekazpodludzi #seriale #amazonprimevideo
Nie, nie jest "dość dobry". Może zgodziłbym się gdyby to był autorski projekt reżysera i scenarzysty, a nie adaptacja tak dobrego materiału. Warstwa wizualna czym tak dokładnie zachwyca w porównaniu np. do LOTRa, który ma już 20 lat? Nie, to nie brak praw jest problemem. Ale oczywiście zignorowałeś moje argumenty.
Wiesz co... nie wiem co dla ciebie znaczy "ok
- automatycznie zwiekszasz zasięgi i potencjalna widownię o fanów oryginału
- jesteś oceniany przez pryzmat porównania z oryginałem
Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka - przyciągnąć milionów ludzi, którzy inaczej by tego nie obejrzeli, a
Zgadza się to nie adaptacja tylko profanacja. A robienie tego na bazie bardzo ograniczonych praw jest po prostu bez sensu - podejrzewam, że jest sporo ludzi, którzy niekoniecznie śledzili każdego newsa i informacja o braku praw do Sillmarillionu do nich nie dotarła, bo Amazon w marketingu nie chwalił się specjalnie, że to serial na bazie załączników. Miał być serial o Drugiej Erze więc logiczne byłoby wykorzystanie wwsystkiego co autor
@biesy: ja sobie ogladam seriale dla rozrywki i ten serial mi owej dostarcza. Nie jestem psychofanem uniwersum Tolkiema (szczerze mowiac to jestem antyfanem bo jest p-------e) ale serial mi sie podoba, fajnie zrobiony, Jedyne co mnie wkurza to ta bruneta od elfa. Przypomina mi taka jędze z serialu Dark, mame Jonasa. Strasznie w---------a postać to była. Ogólnie serial spoko.
Zwróć uwagę, jak działają recenzje sprzętu na YT. YouTuberzy oceniają dobrze, żeby dostawać darmowe sprzęt w przyszłości. Jedynie Klawiatur ma w------e i mówi, co myśli.
@podjad3k: xD
to chyba ty
@rzuffiq: Widać że nie oglądałeś serialu, CGI jest tutaj na poziomie kinowych produkcji albo nawet i lepsze.