Aktywne Wpisy
cyganztorunia +96
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
stefan_pmp +668
Kiedy byłem młody, naprawiałem komputery rodziców. Teraz gdy jestem starszy, naprawiam komputery dla mojego syna i jego przyjaciół. Czy jesteśmy jedynym pokoleniem, które wie, jak działają komputery?
#pytaniedoeksperta
#pytaniedoeksperta
Przypominam że przez 15 min będę siedział obok Jaworowicz i poleci
-Trynkiewicz
-Picie moczu
-Groźby pobicia Konona
-Groźba samobojstwa
-Apel o pomoc i wezwanie policjii
-Zlizanie śmietany z uja
-Korona cierniowa, Konon jako papież, patron świętych i wbijający odwrotnie Krzyż
-Major ćpający na pieńku i telefon zostań w lesie
I to wszystko wrzucane dla kasy przez Sławomira Z krzyżowej co zostało zaznaczone
Super przegrałem, bo wiadomo że to co powyżej to pikuś przy tym że chłopaki powiedzieli że mam nazwę kanału po papie Mexicano ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kononowicz
#patostreamy
@OlgierdAndrzejewski: szczęsny mówił że odcinek jednak w październiku będzie
Dużo zamętu to też przez pety tagowe. Produkcja wpisów szła w najlepsze.
zapytali się randomka o autoryzacje odcinka? XD
panie Łukaszu, moźemy to tak puścić?