Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 42
@selectGwiazdkaFromTabelka: miałem na myśli, że temu komuś ch w d* niezależnie od okoliczności bo nic tego nie usprawiedliwia. Sam mam teraz trójke małych na chacie (była czwórka ale jedno już znalazło dom), urodzonych pod domkiem na mojej działce, bo komuś już zaczęły przeszkadzać i pewnie ich życie tez byłoby zagrożone.
Demon_Cleaner - @selectGwiazdkaFromTabelka: miałem na myśli, że temu komuś ch w d* ni...

źródło: comment_1662705230rsWZ555I7N2krLJCKV6feW.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@ten_kapuczino: Bo skoro za szybko wzięta od matki, otruta i wyrzucona na bruk błąkała się 2 miesiące mając 2 miesiące życia i przetrwała to znaczy, że ma zajebiste geny i warto ratować. Mało który kociak przetrwa takie coś. I to się potwierdziło. Kotka jest grzeczna, miziasta i opiekuńcza. Lubi dzieci, lubi ludzi i chce z nimi spędzać czas. Nie wariuje kiedy śpię, nie robi nic na złość. Pająki i muchy
  • Odpowiedz
@selectGwiazdkaFromTabelka: dzięki za rzeczową odpowiedź. Mnie nie przekonuje, ale szanuję Twoje podejście - w sensie każdy ma prawo robić ze swoim czasem i ze swoimi pieniędzmi co chce. Ja nigdy nie wydałbym tyle na bezdomne zwierzę - gdyby na mnie padło, to pewnie zawiózłbym uśpić... ale to ja.
  • Odpowiedz