Wpis z mikrobloga

@Katorz: Ogółem jakby nie patrzeć to Terroreast jest bardzo niedoceniony i cichy na całej scenie. :) Wrzucam bo warto. Czasem trzeba odstawić Kurenty, Lajmłaksy i inne Katarsisy by poznać inny styl :) #!$%@?, będę cierpliwie czekał na dzień w którym ten młody rusek wyda wspólny numer z tymi którymi wymieniłem.

@nomoreregrets: Fakt, przyznam, że obił mi się o uszy stosunkowo niedawno, a też zauważyłem, że cenisz gościa - nic dziwnego: potencjał jest, więc szansa na połączenie sił z jakimś tytanem gatunku się tli, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Też kieruję się w muzyce zasadą, że od czas do czasu trzeba zanurkować, by wyłowić ukryte perełki - zagłębianie się w u-tube (który, niestety jest za bardzo przeładowany liquidami - nie są one
@Katorz: Bardzo go cenię, bo wschodni dnb ma dla mnie coś.... nie wiem jak to określić. Jest dosyć charakterystyczny w porównaniu do reszty świata. Wiadomo jaka mentalność jest w Rosji. Cieszyłbym się jak dziecko gdyby zgadał się z CV. W wakacje 2012 roku pisałem na facebooku z Currentem i powiedział że w Rosji z przyjemnością by coś stworzył, ze wzgledu na to że ma tam całą armię fanów. Polaków tez bardzo
@nomoreregrets: CV z racji narodowości - daleko nie ma do tych wymienionych miejsc. A skoro sam wyraża taką chęć - tym lepiej. I chyba równy gość musi z niego być, co nie? Na ile można to wywnioskować ze zwykłej fejsbukowej konwersacji.

Zgrabnie to ująłeś, w zasadzie nie ma już nic do dodania. Gdyby nie rekomendacje ludzi podrzucających różne perełki - pewnie rzadziej bym tu zaglądał, a i może rozważał też słynną
@Katorz: CV jest bardzo w porządku. Skromny i bardzo inteligentny człowiek. Mało który artysta wchodzi w komenty na fejsie pod swoimi postami i dyskutuje z fanami. A tak nawiasem, dziś wieczorem lub jutro wyda nowy mix Ultramonics, będzie nowa porcja jego nowej muzy :) Jak się pojawi natychmiast wstawiam na mirko.