Wpis z mikrobloga

• 0
@SebusPL: Szkoła panie xD

@xxxx: No już dawno miałam tak zajrzeć, ale za kazdym razem jak wchodziłam na reddita się gubiłam. Tam jest.. inaczej. :< A teraz nowy rok to wiesz... Noworoczne postanowienia. xD
  • Odpowiedz
@MaxiimumR: a może by tak się dać zbanować na wszystkich polskich serwisach i #!$%@?ć od nowego roku angielski na 4chanie i reddicie?

@SebusPL: dzisiejszy 4chan jest cieniem samego siebie sprzed 3 lat, a już wtedy chylił się ku upadkowi pod naporem raka.
  • Odpowiedz
@SebusPL: w sumie nie wiem, bo za bardzo reddita nie zgłębiałem, ale upadek 4chana polega właśnie na tym, że upodobnił się do niego zalany normalfagami szukającymi zielonych historyjek, śmiesznych obrazków i akcji anonimowych.
  • Odpowiedz
@SebusPL: część zaszyła się na tematycznych, co bardziej #!$%@? trafili na wizardchan, nie anglosasi rozleźli się po swoich narodowych jak kraut czy kara a reszta wmieszała się w napływowy tłum. Dlatego wciąż jest tam dużo ciekawych tematów, ale trafienie na taki to jak umówić się z dziewczyną na mirko.
  • Odpowiedz
@SebusPL: Ja tam się na 4chanie umiałam znaleźć, jedynym problemem była bariera językowa - jeden thread przeglądałam strasznie długo, bo po prostu co rusz musiałam sprawdzać znaczenie jakiegoś slowa. Ale da sie jakos, no i przy okazji sie ucze "angielskiego slangu" xDD
  • Odpowiedz