Aktywne Wpisy
Duza-fajka +433
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#308 #peugeot #peugeot308 #samochody #motoryzacja #francuskie
Najbardziej podobało mi się jak na wąskiej drodze bez namalowanych pasów, wyłączony asystent pasa ruchu ciągle usiłował mnie zabić wyrywając kierownice z rąk... piękna sprawa.
@koters: dostałem nową (15kkm) 508sw jako zastępczy, do mnie do domu dojeżdza się 2km dość wąską drogą taką 1,5pasa ruchu, po wyłączeniu tego asystenta on dalej
Na wąskiej drodze łapie obie strony, lewym pokrętłem ustawiasz na "jazda" i widzisz linie. Skoro z jednej odbijał to i z drugiej by odbijał, więc dalej twierdzę że jakieś bzdury gadasz, tym bardziej z wyłączonym asystentem. To siła skrętu nie była kosmiczna czy wyrywał kierownicę z rąk?;)
Co do ogólnej oceny
@size: ja tam na mitach się nie znam, ale po styczności z tym konkretnym wynalazkiem to moja sympatia do francuskiej motoryzacji została nadszarpnięta.
@Marczeslaw: zapytam krótko: czy ja tu prowadzę polemikę z debilami? dostałem samochód na tydzień, męczyłem się z nim niemiłosiernie, napisałem co się odwalało a jeden pajac z drugim wiedzą lepiej ode mnie co mnie spotkało... no kuźwa cyrk.
To jakiś mechanizm wyparcia?! macie to cudo i jesteście z
Uważaj bo ciebie też dopadną jeśli nie usuniesz wpisów xD
@Marczeslaw: życzę zdrówka i wszystkiego dobrego
@koters: to jest naprawdę fascynujące, ale ok, to zróby tak:
kładziemy po 20k na stole, zorganizuje ten samochód, przejedziemy wspólnie odcinek i jak wyjdzie że nie odbija to wysiadasz z 40k a jak wyjdzie że odbija ja wysiadam
@size: hahhhahaha aaa to teraz już jednak zdarza się że autko samo sobie skręci? xD kuźwa nie mogę xD zaraz dorzucisz kolejny warunek że usiłuje mnie zabić nożem lub przekopać ? xD
bo rozumiem że jak samochód sam odbija
"Peugeot morderca" w kinach w 2025r