Aktywne Wpisy

Brutus66 +183
"W UK viralem stało się nagranie z kamery nasobnej, które wyciekło do internetu. Przedstawia one płaczącą policjantke, której dwóch ciapaków złamało nos w trakcie interwencji na lotnisku w Manchesterze w zeszłym roku. Według info jakie znalazłem rząd i media UK miały kłamać i tuszować sprawę, aby podtrzymać narracje "Girl Power"."
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
https://jbzd.com.pl/obr/4181358/policja-w-uk - link do filmików XD
Ale jej z-----ł, aż równouprawnienie jej nosem pociekło
#anglia #uk #p0licja
źródło: wAlJBp9aMIJwy8WFrij0cB9l1v6zsWcR
Pobierz
Krunhy +413
Lata nie ma bo kupiłem #klimatyzacja, a wiadomo, że jak coś kupię to musi się potem okazać bezużyteczne.
#pogoda
#pogoda

Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1662397674mFU7zKVxU9jURplaqUpzrM.jpg
PobierzEDIT. Utrzymując przesył na 20% dawali debilom z Francji i Niemiec nadzieje ale im dłużej to trwa to rosjanie podejmują drastyczne działania, desperackie wręcz
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: dokładnie tak samo myślę. Ile można dawać się szantażować tępemu kacapowi, który żadnej umowy i tak nie dotrzyma... Może wariant Syryjski, nie sądzę, aby Ukraina miała problem z tym, aby zaprosić armię USA na swoje terytorium. Krótka informacja do kacapów, że zaraz tam
MIDCAT też blokuje gdy Hiszpanie mają olbrzymie niewykorzystane moce przeładunkowe LNG. Taki pies ogrodnika i pacynka lobby atomowego:)
Polska bardziej bezpieczna? We Francji 10% ropy pochodzi z Rosji. W Polsce ile?
Prąd ile już kosztuje? I nie ma żadnych remontów tylko okresowe przeglądy. Do końca września mają przestać importować prąd a do końca października nie będzie już używany gaz
Bo nie muszą? Prawda jest taka, że poza Polską nikt się za bardzo nie angażuje, bo nie ich sprawa. A UK i USA rozgrywają w ten sposób swoje interesy a nie pomagają Ukrainie. Gdyby w ich interesie była mocniejszą Rosja to nikt by im nie pomagał.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: A JAK ZAKRENCOM BARDZIEJ?
(...)
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: Jakby zakręcili odrazu jak Niemcy mieli niemal zerowe zapełnienie magazynów to by się pół Europy z miejsca na