Wpis z mikrobloga

@Bog666: Znasz kawał jak Św Piotr zamówił bramę do raju i w przetargu zgłosił się Turek, Niemiec i Polak?

Święty Piotr ogłasza przetarg na budowę bramy do raju. Do przetargu zgłasza się Turek, Niemiec i Polak. Piotr pyta Turka, ile ta brama u niego ma kosztować. Turek mówi, że jakieś 20 tys.
- A skąd takie koszta?
- 10 tys. materiał plus robocizna, a 10 tys. to mój zarobek.
Św. Piotr
@Victus_est_in_vita: Ustawione jest w stronę głównej drogi spacerowej - więc z perspektywy robienia fotek ma sens. Wczoraj dużo ludzi czekało w kolejce, aby na nią wejść, więc pod względem atrakcji (na jak długo? :D) daje radę.

Bardziej zastanawia mnie bezpieczeństwo, bo jak tam przejeżdżałem, to jedno dziecko schowało się pod "podłogą" i rodzice nie mogli go wyciągnąć, a znów drugie bez opieki bujało się na łańcuchu. Przypuszczam, że wiele dziwniejszych akcji
CePeK - @Victusestin_vita: Ustawione jest w stronę głównej drogi spacerowej - więc z ...

źródło: comment_1662386519K395jnWn9x9g0Iv4pjYdKQ.jpg

Pobierz
@Ray_Velcoro: #!$%@? jak takie coś można w dwa dni ze szwagrem ze starych palet i płyt laminowanych zrobić mając do dyspozycji tylko najazdówkę i wkrętarkę. Zaznaczam, że nie określiłem, że na trzeźwo.