Wpis z mikrobloga

#niepopularnaopinia
Jeśli w danym sklepie kasy samoobsługowe wymagają podejścia pracownika, aby kupić a-----l/p-------y, to albo powinien być dedykowany pracownik tylko stojący przy tych kasach, albo w ogóle nie powinno się dać zapłacić przy nich za a-----l.

Nic mnie tak bardziej w #biedronka nie denerwuje, jak sytuacja, gdzie jest długa kolejka, a jakiś typ blokuje przez kilka minut kasę samoobsługową, bo chce kupić alko i czeka kilka minut na podejście kasjerki. Chcesz kupić u----i? Z---------j do zwykłej kasy. Ehh...
Kliko - #niepopularnaopinia
Jeśli w danym sklepie kasy samoobsługowe wymagają podejś...

źródło: comment_1662282603o9tct6amkSzuYXg4i1yoC8.jpg

Pobierz
  • 163
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kliko: Zmień sklep, w netto jak wyskakuje alko na kasie to kasjer dostaje info na kasę, spogląda i zatwierdza, często nie przerywając odbijania kodów reszcie klientów. Nie klient jest winny tego żeś sfrustrowany a firma.
  • Odpowiedz
@Kliko: Dlatego w biedronce nie kupuje, raz ze zagrozenie wieloma chorobami jest tam wysokie to jeszcze a-----l jest drugiej kategorii, lezy to to na palecie przez caly dzien, brak klimatyzacji, lodowki na tenze a-----l nie ma albo jest jakas mala w ktorej masz zawrotny wybor pomiedzy zubrem a harnasiem. Nie wspominajac o produktach spozywczych ktore wymagaja stalego przebywania w niskiej temperaturze - lezy to to na palecie i moze na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kliko: idę do samoobsługi kupić alko, pracownik jest obok. Kasuje świeże pieczywo, wędliny itd. klikam zapłać, ale pracownik jest już na dziale podpasek i wszyscy czekamy. Do tego komuś obok zepsuła się waga, komuś innemu wywaliło błąd bo mają syf w katalogu.
  • Odpowiedz
@Kliko ale pomyśl tylko, sam sobie byś pomógł oraz innym. Przy takiej sytuacji byłbyś jak policjant po służbie. Na zakupach wyciągsz swoją służbową legitymację z emblematem biedronki i cyk akceptujesz komuś zakupy a i sam w kolejce nie czekasz. Win win.
  • Odpowiedz
  • 0
@bedelatac: no więc zadzwoniłem do CEO biedronki i nie udało mi się ich zmylić, ale spodobał im się twój zapał i zapraszają cię na rozmowę.
  • Odpowiedz
Nic mnie tak bardziej w #biedronka nie denerwuje, jak sytuacja, gdzie jest długa kolejka, a jakiś typ blokuje przez kilka minut kasę samoobsługową, bo chce kupić alko i czeka kilka minut na podejście kasjerki. Chcesz kupić u----i? Z---------j do zwykłej kasy. Ehh...

@Kliko: Mnie najbardziej denerwują właśnie takie głupki jak ty.
  • Odpowiedz
  • 2
@Kliko: Niby tak, ale te kasy w biedronce są na tyle upośledzone, że nie trzeba alko. Przykład z tego tygodnia: Szukam cebuli, są dwie. Wybieram jedną z dwóch tych samych i dostaje w oczy komunikatem Produkt wycofany z oferty. To po chu.. jest tam do wyboru? Waga bułek itp. to też podobnie.
  • Odpowiedz
@Kliko wogole bez względu na wszystko powinien być dedykowany pracownik do kas samoobsługowych nie tylko przy kupnie alkoholu tylko ogólnie, bo na tych kasach co chwilę jest jakiś problem czy nawet jak chcesz usunąć produkt który skasował ci się przypadkiem dwa razy, później stoisz jak ten c--j i czekasz aż łaskawie podejdzie jakiś pracownik i ogarnie sytuację
  • Odpowiedz
@LJBW603: Częściowo masz rację, ale chyba nie urodził się wczoraj i wie, jak to wygląda w praktyce. Gdyby miał rigcz, ustawiłby się w zwykłej kolejce.

@Kliko gdybyś miał rigcz to byś omijał takie miejsca. Nie urodziłeś się przecież wczoraj i wiesz jak to wygląda w praktyce.
Serio nie rozumiem ludzi, wiesz co cię czeka, ale za każdym razem jesteś zdziwiony, że doszło kolejny raz do tej samej sytuacji.
  • Odpowiedz
  • 0
@uriel_ck:

gdybyś miał rigcz to byś omijał takie miejsca. Nie urodziłeś się przecież wczoraj i wiesz jak to wygląda w praktyce.

Po pierwsze rzadko są tam tak duże kolejki, dlatego rzadko doświadczam tego problemu. Po pierwsze nie mam zbytnio wyboru, bo oprócz biedry w okolicy mam jeszcze tylko eurospar i aldi. W eurosparze jest znacznie drożej (niektóre produkty x2, a ja jestem biedakiem), a w Aldi w ogóle nie ma
  • Odpowiedz