Aktywne Wpisy
Duza-fajka +54
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
WezelGordyjski +41
Z dZiewczyna już od 7 lat skladamy się na wynajmowane mieszkanie pół na pół. Obecnie płacimy 2500 miesieczmie i dziewczyna dokłada sie 1250zl. Nie sądziłem, że tyle będziemy razem i chce się jej oświadczyć i nie wiem jak jej powiedzieć,że to moje mieszkanie na własność.
Jeśli w danym sklepie kasy samoobsługowe wymagają podejścia pracownika, aby kupić a-----l/p-------y, to albo powinien być dedykowany pracownik tylko stojący przy tych kasach, albo w ogóle nie powinno się dać zapłacić przy nich za a-----l.
Nic mnie tak bardziej w #biedronka nie denerwuje, jak sytuacja, gdzie jest długa kolejka, a jakiś typ blokuje przez kilka minut kasę samoobsługową, bo chce kupić alko i czeka kilka minut na podejście kasjerki. Chcesz kupić u----i? Z---------j do zwykłej kasy. Ehh...
@Kliko: Mnie najbardziej denerwują właśnie takie głupki jak ty.
Głupki? W internetowymi teście wyszło mi 105 IQ.
@Kliko gdybyś miał rigcz to byś omijał takie miejsca. Nie urodziłeś się przecież wczoraj i wiesz jak to wygląda w praktyce.
Serio nie rozumiem ludzi, wiesz co cię czeka, ale za każdym razem jesteś zdziwiony, że doszło kolejny raz do tej samej sytuacji.
Po pierwsze rzadko są tam tak duże kolejki, dlatego rzadko doświadczam tego problemu. Po pierwsze nie mam zbytnio wyboru, bo oprócz biedry w okolicy mam jeszcze tylko eurospar i aldi. W eurosparze jest znacznie drożej (niektóre produkty x2, a ja jestem biedakiem), a w Aldi w ogóle nie ma