Aktywne Wpisy
klewerewel +9
#rozowepaski #zwiazki #seks #macierzynstwo #niebieskiepaski
Kobiety były mamione przez filmy romantyczne że istnieje miłość, że faceci kochają kobiety za to jakimi osobami są. To bujda. Facet kocha kobietę za urodę, cycki i dupę. Gdyby kobieta zachorowała na śmiertelną chorobę i nie mogła uprawiać seksu za 2 dni chłop ulotniłby się.
Szkoda że w bajkach dla dziewczynek nie ma wątku samotnych matek i mężczyzn porzucających kobiety. Kobieta to silniejsza płeć, Musi urodzić dziecko,
Kobiety były mamione przez filmy romantyczne że istnieje miłość, że faceci kochają kobiety za to jakimi osobami są. To bujda. Facet kocha kobietę za urodę, cycki i dupę. Gdyby kobieta zachorowała na śmiertelną chorobę i nie mogła uprawiać seksu za 2 dni chłop ulotniłby się.
Szkoda że w bajkach dla dziewczynek nie ma wątku samotnych matek i mężczyzn porzucających kobiety. Kobieta to silniejsza płeć, Musi urodzić dziecko,
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#studia #studbaza
Uczelnia/kierunek
@arsen-zujew: Nie żeby co, ale po zarządzaniu i nie mając matematyki to tak średnio xD Kejpijaje i podobne trzeba liczyć. Co prawda w 99% przypadków oblicza to program/Excel, ale trzeba wiedzieć co się tam wkłada
Oczywiście nie bronię studiowania czegokolwiek, co kto lubi, nawet jakąś filozofię czy kulturoznawstwo jestem w stanie obronić xD Po prostu no, jest zarządzanie i zarządzanie
A zarządzanie - #!$%@? wiem, może ponieważ brzmi dobrze? ¯\_(ツ)_/¯
Jak dla mnie to był super kierunkek, bo ja na zarządzaniu miałem po trochu tego i owego, prawa,
Zarządzanie na Łazarskim też do najtańszych nie należy, uważasz, że jako opcja na wszelki wypadek, Administracja na Łazarskim jest ok?
Jest tyle kierunków, a ona chce na ten, na którym robi się największy odsiew studentów na pierwszym roku.
Wszyscy skończyli te studia w końcu, także
@arsen-zujew: Trudne pytanie, głównie zwracam uwagę na uczelnie. Łazarski to taki beta-Koźmin, więc mam wrażenie, że obojętnie czy to zarządzanie czy administracja to będą podobni ludzie. Może na zarządzaniu więcej ludzi z którymi wartoby "trzymać sztamę", ale i tak podobnie.
A jeżeli się pomylileś i chodzi ci o Adminsitrację na UW
Chyba na razie spróbujemy UW, choć szansę niewielkie, bo oceny z matury białoruskiej którą ma biorą że współczynnikiem 0.5, plus będzie jakaś hardkorowa rozmowa dla weryfikacji języka.
A jak nie wyjdzie, to pewnie Łazarski administracja, bo wygląda na to że będzie lepsze od UKSW
Vistula zarządzanie jest ok, nie widzę różnicy między poziomem na Vistuli a SGH, ale SGH w CV wygląda na pewno o wiele lepiej
Jak nie chce matmy to niech idzie na Vistule na licencjat, a później magistra na SGH, bo na magisterce nie ma nic z matmy.