Aktywne Wpisy
artur-klocek +53
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Jestem #rozowypasek i sytuacja wygląda tak:
2 lata temu, w trakcie lockdownu, poznalam typka na tinderze, pisaliśmy sporo, bardzo to dobrze szło, ja mu się podobalam i on mnie, planowaliśmy się spotkać.
Niestety nim się spotkaliśmy on napisał, że poznał kogoś. Więc kontakt się urwał, po kilku tygodniach on napisał że nie wyszlo, że jest wolny, ale ja wtedy randkowalam z pewnym kolesiem, więc kontakt się urwał. (Z tamtym kolesiem nic nie wyszło jakby co').
Teraz, we wrześniu 2022 przypadkiem zgadalismy się na Facebooku na planszowki w pubie (ja, on i 3 inne osoby). No i kurde... Od razu coś mnie tchnęło bo to ZAJEBISTY CHŁOP (w sensie nie że chad czy model, normalny kolo, ale ujmujacy i w moim typie po prostu, a takich facetów to jest bardzo mało).
No i gdy wróciliśmy do siebie to napisałam mu że hej, fajnie nam się kiedyś pisało, jestem wolna i możemy się umówić jak chcesz.
No to on: "mam problemy zdrowotne które chce wpierw zamknąć i nie mam teraz ochoty na randkowanie"
Co to znaczy? Mam u niego szanse?
Nie chcę go z góry skreślać bo żaden facet takich uczuć we mnie dawno nie wzbudzał, jak potem przejrzałam nasze stare rozmowy... Kurde, nawet flirtowalo się z nim fajnie...
Ech, czemu ja mam takie szczęście...
Komentarz usunięty przez autora
1. Faktycznie ma poważną chorobę i nie chce swoich problemów zrzucać na osoby trzecie;
2. Zwyczajnie zrobił manewr uniku za pomocą ckliwej historii, żeby miała poczucie winy w przypadku jakbyś mu zawracała dupę. W skrócie ma w ciebie #!$%@?
@SuperTimor435: Bo czują się wyjątkowe.
@Hugolina: No jak się ma poważne problemy zdrowotne to tak się mówi, sama może tego nie miałaś i stąd nie do końca rozumiesz sytuacji, że nie chce się obarczać defacto nowopoznanej osoby. To jest zbyt absurdalna wymówka i dlatego nawet nie pomyślałbym, że zmyśla- znaczy to, że jest to w 100% prawda. Nie przeszkadza
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora