Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +294
Kociaraa +28
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#polska #bekazprawakow
@Filipterka25: Przeciez ty rzuciles jakas opinia z dupy oparta na swoim chlopskorozumkizmie xD
@earthvision: Nikogo, ale przepis karzący za posiadanie jest, za to nie ma przepisu karzącego za dobrowolne wypalenie jointa, gdyż ustawodawca zauważył, że:
i odpuścił temat. Więc jak najbardziej, możesz sobie chodzić naćpany, byle bez narkotyków w kieszeni.
@earthvision: Ty tak w ogóle czytałeś coś, co narodowcy wysrywają z siebie dosyć intensywnie czy niezbyt?
Ty nie czytales nic widac ale klapiesz morda niezle. Super wyjasniles ta wypowiedz
boze wspolczuje ludziom ktorzy musza sie z toba zadawac, co za zjeb XDDDDDD
@earthvision: I co z tego? Jak chcesz to zacznij kampanię depenalizacji dragów, wolny kraj.
@earthvision: No nie wiem, Holocher i ten drugi łysy (tak już patrząc na współczesnych) to tak nie za bardzo im się demokracja podobała.
No, ale wróćmy: to jak logicznie wykażesz gdzie w takiej sytuacji:
@Filipterka25: No co jest cos ci domek z kart rozwalil, najpierw twierdzisz ze jak nie ma ofiar to nie ma przestepstwa i to jest ten genialny argument zeby zalegalizowac kazirodztwo a teraz nagle yyyy no i co z tego?
No stoisz przyparty do muru, to jest ten moment w ktorym przyznajesz mi racje i konczysz sie kompromitowac
NIE
STOP
AHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA
AAH
AHAHA
HHA
HAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
AHAA
HAHAHAHAAHAHAA
AH
A
HAAH
AHAHAHAHAAHAHAHAHAAAAA
@earthvision: Nie twierdziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@earthvision: Nigdzie tego nie stwierdziłem - jak dla mnie możesz założyć z Hartmanem stowarzyszenie i razem walczyc o depenalizację posiadania marychy i bzykania z siostrą.
@earthvision: Stąd:
Twierdzisz ze przestepstwo nie musi miec ofiar i jednoczesnie w tym samym poscie mowisz ze musze wskazac ofiare bo inaczej nie jest to przestepstwo
Pogubiles sie we wlasnych debilizmach typie, wez juz ochlon, starczy ci wykopu na dzisiaj, no nie poradziles sobie intelektualnie XDDD
@earthvision: Ty serio naucz się czytać - ja oczekuję, że pokażesz gdzie ten "walec logiki" o którym pisałeś wykazał, że w 201 są ofiary.
Chyba, że nie bardzo umiesz pisać i nie wiesz co tam napisałeś freethinkerze w fedorze. Wtedy to ja rozumiem, czemu co chwila zmieniasz
@Filipterka25: Ale po co mialbym to robic oszolomie? Czy ja napisalem ze przestepstwo musi miec ofiary? Przeciez to jest twoja teoria z dupy ktora broniles swojego bozka hartmana XDDDDD
@MrPawlo112: glapa ma nawet profesora i co z tego? xD
@earthvision: Ponieważ twierdziłeś, że walec logiki rozjechał tezę że w 201 bez wpadnięcia w inne przepisy są ofiary.
No chyba, że tak nie pisałeś a cytat jest wyrwany z kontekstu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Filipterka25: GDZIE XDDDDD
@earthvision: Ponownie, ponieważ wolno kapujesz - nie bronię Hartmana, tylko staram się zmusić twój kurzy móżdżek do wyjaśnienia co tam takiego widzisz oburzającego w jego postulacie.
Jak do tej pory poza robieniem z siebie debila jedynie wydusiłeś, że yyyy, no tak mówią to pewnie tak jest, yyyyyy.
@earthvision: TU:
@earthvision: Gdzie?
PRZECZYTAJ ZDANIE JASNO I WYRAZNIE
ZACZYNA SIE OD
TY DALES DWA DEBILIZMY natepnie nawet ponumerowane zeby kazdy skrajny debil zrozumial, DEBILIZM NR 1. NIE MA OFIAR, DEBILIZM NR2. NIKT NIE STOSUJE
XDDDDDDDDDDDDDD
ty nie umiesz wogole czytac kretynie xD
Ty tak w ogóle czytasz co piszesz?