Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
#starlink
@RZM_4: więc po co płacić za cokolwiek co niedziała? To się dopiero nie opłaca...
@JestemZielonka123: Ten starlink mnie co raz bardzej kusi xD
@lentilek: jak będzie to tak działać w dłuższej perspektywie to nie ma porównania z LTE. Oczywiście jak ktoś jest w stanie przełknąć różnicę w cenie.
No i T-Mobile jest fajne, zanim go czapka nie złapie to się rozkręca do 180Mbit, ale lipa jest taka, że nie dają
Komentarz usunięty przez autora
Ja wciąż j----y srorange po telefonie, bo modernizacja słupów energo jest tylko z nazwy, a sąsiedzi nie chcą światłowodu nad swoją działką, bo nie i hui.
@JestemZielonka123: Wszyscy dookoła się przesiedli na światłowód, to nie ma co się dziwić... Jest agregacja czterech pasm, ale nie ma 5G, bo to NetWorkS na pozwoleniu Orange właśnie. W każdym razie, modem ZTE MC801A to sztos, na starej kostce Huawei (tej z różowym paskiem, B529 chyba to jest) ledwie 20 parę Mbit, a po przełożeniu karty do ZTE od razu ponad sto.