Tak wygląda efekt końcowy malowania podsufitki z plastikami w #japonskigruz. Całość wygląda kozacko, z podsufitki jestem baaardzo zadowolony i nawet przeboleje te 7,5 puszek sprayu po 25zł każdy. Z plastików natomiast jestem niezadowolony w opór - mimo że prezentują się bardzo ładnie. Dobrałem zły lakier i w połączenu z niezmatowieniem powierzchni elementów lakier się źle trzyma i przy mocniejszym kontakcie z paznokciem odpryskuje (╯︵╰,) Na razie zostawiam tak, bo urlop się skończył i motywacja również, pomyślę co z tym zrobić za jakiś czas. #motoryzacja #chwalesie #mazda #rx8
@loremipsumdolores: a widzisz taki podkład by mi sie przydał, bo bezpośrednio położyłem lakier do zderzaków i nie pykło. Dzięki za info, że takie coś jest
Ponumeruje to będzie łatwiej odpowiedzieć (ʘ‿ʘ) Mam zamiar malować swojego gruza, wymienić podsufitkę bo się odkleja, a słupki materiałowe o----ć szprajem. 1. z jakiej farby korzystałeś do malowania materiału? 1.5 Czy da się tą samą farbą do materiału pomalować też plastikowy nawiew w słupku aby się potem nie łuszczył? Nie
@KanapkaPL: Tak wygląda plastik ze strukturą malowany pistoletem strukturalnym novolem do zderzaków. Plastiki wypadało by zmatowić potem podkład i lakier trzeba kłaść żeby było dość mokro tylko trzeba uważać żeby nie spłynął bo tam gdzie pruszyłem tylko to paznokciem schodził a tam gdzie jest solidnie położony to nie da rady zdrapać.
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#motoryzacja #chwalesie #mazda #rx8
Komentarz usunięty przez autora
@Voyak: drapać i robić od nowa ¯\_(ツ)_/¯
Ponumeruje to będzie łatwiej odpowiedzieć (ʘ‿ʘ)
Mam zamiar malować swojego gruza, wymienić podsufitkę bo się odkleja, a słupki materiałowe o----ć szprajem.
1. z jakiej farby korzystałeś do malowania materiału?
1.5 Czy da się tą samą farbą do materiału pomalować też plastikowy nawiew w słupku aby się potem nie łuszczył? Nie