Aktywne Wpisy
Lewusx +51
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +501
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
W myjce do podłogi spalił się sterownik silnika. Zamówiłem nowy i wszystko niby działa tylko problem jest taki że stary sterownik manetkę gazu ma na potencjometrze a nowy sterownik jest już na czujniku Halla. Nie mogę zmienić manetki bo musi zostać oryginalna. Mogę albo zamontować jakoś czujnik Halla w manetce co będzie druciarstwem albo przekombinować jakoś sygnał z potencjometru na pwm. Bo z tego co widzę to czujniki Halla zwracają wygnał w pwm
#pytaniedoeksperta #majsterkowanie
Komentarz usunięty przez autora
I te manetki z hulajek są pod sterownik z "open collector", znaczy się sterownik ma wejście sygnału ma podciągnięte do +5V, a Hall to ściąga do 0.8V przy nie wciśniętej manetce.
Do manetki na potencjometrze możesz dobrać rezystory że zadziałają podobnie, tylko trzeba eksperymentalnie wyczaić jakim R to jest podciągnięte do +5V w
@rybeczka: no jo, bo istnieją tylko dwa rodzaje czujników, do komutacji i do manetki gazu.
Porównaj sobie DRV5055, DRV5056 i DRV5057