Aktywne Wpisy
PSY_DELIC +161
Wypuścili ich!! Czy Iza zamówiła na śniadanie frytki i nuggetsy???
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
gymw8nhnzd +177
Śniadanie dla potężnego piramidziarza - nugetsy, frytki, trochę zwiędłej zieleniny, pomidorek, coca-cola
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
czy wy potraficie liczyć? Jeżeli mam cel gdzie zasilam go zaokrągleniem transakcji do 10 zł to jak wy to liczycie XD
Na logikę skoro płacę 50 zł = 0 zł. Skoro płacę 21 zł = 0 zł (bo w dół), a tu cyrk XD
Myślałem, że bank umie liczyć albo chociaż jasno przedstawia swoje zasady XD
#c---------------a #bankowosc #banki #mbank
wejścia przelewów + wyjścia przelewów w ogóle nie zgrane godzinowo, nic się nie pokrywa aż musiałem wyexportować transakcje do excela żeby uwierzyć że nie jebią mnie na lewo i prawo bo zniknęło mi 250 zł, a okazało się że zaksięgowane było po XX dni. zajebiscie!
nie da się. Mi naliczają te cele po kilku dniach, transakcje z karty inaczej, blik tu, przelewy przychodzące w ogóle z d--y XD
@ms93: @Ka4az:
Komentarz usunięty przez autora
Wtedy powinno być 60 zł. Ale znowu się nie zgadza przy 21 zł XD
@Ka4az: Jakim cudem? ;)
Chodzi mi tylko o to, że to jest tak nieintuicyjne i nielogiczne, że szok XD tam chyba algorytm losowo działa
mam wrażenie, że większość nie wie o co mi chodzi.
Skoro zaokrąglamy 21 do 30 zł i pobieramy 9 zł to konsekwentnie zaokrąglamy 50 zł do 60 zł i pobieramy 10 zł.
A nie, że nagle 50 zł do 55 zł, 21 zł do 30 zł, a jeszcze 23 zł czasem w ogóle.
@ShpxLbh: a swoją drogą wie ktoś jak takiego czegoś unikać? Miałem konto w Getin banku i nigdy czegoś