Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Tasde: dorzucę jeszcze błąd z mocno zużywającym się paliwem mialem +5.5l dalem na maxa i w kilkanaście sekund byłem na minusie xD i jeszcze nie widzałem żadnego SC ktoś już miał może?
red flag mialem ale w treningu.
A tak po za tym spoko gierka a błedy dopiero na premierę naprawią czyli w dniu wydania gry 30.08
  • Odpowiedz
@Tasde: A korciło mnie żeby wziąć, ale z tyłu głowy dzwoniło "never preorder" i widzę że dobrze zrobiłem. Poczekamy na łatki i czy w ogóle to naprawiają i się kupi na jakiejś wyprzedaży za groszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziękuje miras za treściwą recenzję.
  • Odpowiedz
@Tasde: Dzięki za recenzję, bo też mnie korciło, ale właśnie na jakimś streamie widziałem Q i ten problem z wyprzedzaniem, więc czekałem na jakieś krytyczne opinie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Tasde: Takiej recenzji potrzebowałem. Sam zastanawiałem się nad kupnem, bo z Denuvo szybko nie będzie wersji którą można za darmo sprawdzić. Obawiałem się błędów, oskryptowania i zachowania aut takiego jak w MM (gdzie po pierwszym wyścigu mnie tak to zniechęciło, że do tej pory nie wróciłem do tej gry). W takim razie odpuszczam na razie, zobaczymy czy pojawią się jakieś mody bo na naprawę wielu rzeczy nie ma co liczyć.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tasde: Przejechałem wczoraj dwa wyścigi, no i zgadzam się, poczekajmy na łatki. Najbardziej mnie denerwuje że nie ma dive bomb, widać że auto ma tempo by wychamowac dalej ale po prostu nagle zwalnia, unika kolizji i tracisz jeszcze więcej
  • Odpowiedz
@Tasde: Też się zawiodłem, myślałem, że będzie trudniejszy, więcej informacji, więcej zarządzania. To poprostu stary manager z ładną grafiką. Mam nadzieję, że to zmienią w łatkach.
  • Odpowiedz
@cohontes: W tych czasach trzeba się wyzbyć emocji przy kupowaniu. Albo najpierw ograć wersję "demo" albo kupić po przeanalizowaniu kilku gameplayów i przeczytaniu kilku recenzji (). A szkoda, bo hype był, pomysł mieli, wyglądało to naprawdę dobrze przed premierą
  • Odpowiedz
@Tasde: Zgadzam sie ze wszystkim

dorzucę jeszcze błąd z mocno zużywającym się paliwem mialem +5.5l dalem na maxa i w kilkanaście sekund byłem na minusie xD i jeszcze nie widzałem żadnego SC ktoś już miał może?

@EnJoy_The_Fame: Ja wczoraj przejechalem Bahrajn Alonso majac na wszystkich okrazeniach dawke paliwa na maksimum. A i tak
  • Odpowiedz
@jadealboniejade:

Tak, bywa tak w realnej F1 ze dwoch kierowcow caly wyscig walcza ze soba i sie ganiaja na DRSie, no ale nie cala stawka i nie w kazdym wyscigu xD

Nie jest problemem ganianie się w DRSie bo tak się da. Problemem jest to, że nie ma możliwości robić tego od pierwszego do ostatniego okrążenia.

To co najbardziej leży w tym "symulatorze" to właśnie ubogość symulacji wyścigu, ta praktycznie
  • Odpowiedz