Aktywne Wpisy
krucjan +308
Właśnie dotarło do mnie, że żyje dosłownie jak na tych memach "man can live like this and see no issue" 🤔🥸
#mirkokoksy #polskiedomy
#mirkokoksy #polskiedomy
lagomorph +1221
TVN od południa szkaluje uczucia deweloperskie. Skandal. Redaktor jeszcze mówił pokazując wzrost cen w krakowie o 32% (rok rocznie), że coś komuś odjechało ( ͡° ͜ʖ ͡°) pokazali też, że polacy mają największe oprocentowanie kredytu hipotecznego w UE
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Mam pytanie, gdybym kupił growkit i chciał go ukryć przed światem to dałoby się to zrobić na przykład w jakieś szafce? Podobno potrzeba światła słonecznego żeby rósł myślałem żeby użyć lampy ale nie wiem czy to dobry pomysł, poza tym co z kwestiami gdybym musiał gdzieś wyjechać a nikogo obeznanego by nie było? Moja hodowla by pewnie obumarła, transport też wydaje mi się złym pomysłem po odkrycie + nie wiadomo czy jazda w ciemności nie naruszy czegoś. Z drugiej strony gdybym zamroził growkit i po powrocie zaczął mogłoby chyba działać, nie? Bo też nie chcę niczego s-------ć ani zostać nakrytym na hodowli
#narkotykizawszespoko #psylocybina #psychodeliki
Chciałbym to potem też rozwinąć w sensie zbierać zarodniki i sadzić dalej
Dobry kit o legalnych grzybach terapeutycznych załatwi sprawe
Chciałbym skitrać tylko męczy mnie że jakby lokator zobaczył zaczęłyby się pytania
Masz od groma artykułów po polsku o terapiach z tymi substancjami, mądrze można to rozegrać bez ukrywania się jak łobuz z papierosami
@suqmadiq2ama: też antynarkotykowy, wątpię że takie coś skończyłoby się dalszym hodowaniem jak mi wszyscy próbują wściubić nos w nieswoje sprawy
@suqmadiq2ama: nie mam innej miejscówy niestety, moje mieszkanie niby ale i tak dzielę niektóre rzeczy a wymówić nie zamierzam bo cenię tę osobę bardziej niż grzyby
Komentarz usunięty przez autora
@gtk90: ja myślę jeszcze na szafie daleko albo coś też żeby z góry światło dochodziło
Komentarz usunięty przez autora