Wpis z mikrobloga

Hej grzybiarze
Mam pytanie, gdybym kupił growkit i chciał go ukryć przed światem to dałoby się to zrobić na przykład w jakieś szafce? Podobno potrzeba światła słonecznego żeby rósł myślałem żeby użyć lampy ale nie wiem czy to dobry pomysł, poza tym co z kwestiami gdybym musiał gdzieś wyjechać a nikogo obeznanego by nie było? Moja hodowla by pewnie obumarła, transport też wydaje mi się złym pomysłem po odkrycie + nie wiadomo czy jazda w ciemności nie naruszy czegoś. Z drugiej strony gdybym zamroził growkit i po powrocie zaczął mogłoby chyba działać, nie? Bo też nie chcę niczego s-------ć ani zostać nakrytym na hodowli

#narkotykizawszespoko #psylocybina #psychodeliki
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@suqmadiq2ama: ja chciałbym teraz, ale za tydzień czy ileś będę musiał wyjechać a jak wrócę ktoś może się kręcić więc chcę uniknąć pytań a co to bo zaraz będzie jakie ja rzeczy hoduje sobie.
Chciałbym to potem też rozwinąć w sensie zbierać zarodniki i sadzić dalej
  • Odpowiedz
@billuscher: Ja bym namówił swoją starą żeby mi dopilnowała zbiorów i wysuszyła a najlepiej to samemu wyhodował wcześniej, ususzył i skitrał zbiory

Dobry kit o legalnych grzybach terapeutycznych załatwi sprawe
  • Odpowiedz
@billuscher: Dlatego nie mów że to n-------i tylko grzyby terapeutyczne zalecane przez terapeutów, no z lokatorem najlepiej jakbyś się dogadał i by ci pomagał, psychodeliki się nijak mają do narkotyków

Masz od groma artykułów po polsku o terapiach z tymi substancjami, mądrze można to rozegrać bez ukrywania się jak łobuz z papierosami
  • Odpowiedz