Aktywne Wpisy

simpiara +402
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +10
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Komentarz usunięty przez autora
Asserty + try-catch w funkcji którą chce przetestować wystarczą? Bo w pythonie sie osobną klase na to robi
Komentarz usunięty przez autora
coś takiego jest spoko?
Tego catch2 nie umiem dołączyć do projektu
@RedveKoronny: Testy powinny testować zachowania obserwowalne z zewnątrz, interfejs a nie szczególy implementacyjne.
Catch2 możesz zintegrować z poziomu CMake: https://github.com/catchorg/Catch2/blob/devel/docs/cmake-integration.md#top
1. Nie używaj ścieżek względnych względem pliku do którego inkludujesz. Nie wiem jak to się uwzględnia w mesonie.
2. Dekonstruktory domyślne możesz tworzyć przy pomocy default.
3. Std::move jest chyba niepotrzebne da r-referance.
@Tytanowy: potrzebne, w myśl zasady "lvalue można nazwać", to rvalue reference przy użyciu nazwy zachowuje się jak lvalue reference
SDL_Initna początku, ale nie wołaszSDL_Quitna końcuźródło: comment_1661784080IKJZf5SyjBQoVfNuW8Wbi4.jpg
Pobierz