Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Internet jest wspaniałym wynalazkiem jednak jak źle przez wielu użytkowników wykorzystywanym..
Oczywiście można ignorować tą część internetu, jednak mimo to pośrednio też każdego ona dotyka. Nietrudno zauważyć jak przez ostatnie lata ucierpiały chociażby relacje międzyludzkie.
Pół żartem, na udostępnianie treści w internecie powinno być jakieś zezwolenie bazujące na IQ.
Trzymajcie się w tych latach 20 XXI wieku, niech szlag trafi te fb, instagramy i inne tiktoki
#przemyslenia #gownowpis #clownworld #internet #swiat #przegryw #niepopularnaopinia #bekazpodludzi