@majkel88: Nie jaraj się, jak łapałem robotę jako junior, to aplikowałem na mida - niektóre firmy mogą zaoferować Ci niższe stanowisko jeśli dobrze rokujesz (oczywiście za niższą stawkę) ( ͡°͜ʖ͡°)
@majkel88: Ja dostałem kolesia na interview, dostałem CV i job description. W JD +8 years exp, koleś nie miał 4, ale był bardzo dobry bo po tej szkole https://42.fr/en/homepage/
@MilionoweMultikonto: Zależy gdzie i zależy kogo, zwoleniania są, np. obecnie na rynku PL to w Comarchu się szykują, bo sobie nie złapali kontraktów na przyszły rok ( ͡°͜ʖ͡°)
@MilionoweMultikonto: Ktoś tu jakiś czas temu na wykopie pisał, że w Polsce widać napływ ofert do amerykańskich firm - zwykle tych, które właśnie w USA robią zwolnienia. Czyli to nie zwolnienia tylko optymalizacja kosztów ( ͡°͜ʖ͡°)
Przypominam, że Iran to ruskie pachołki. Izrael jest jaki jest, ale jest naszym sojusznikiem i sojusznikiem USA. Kibicowanie w tym sporze Iranowi jest zdradą stanu i byciem pożytecznym idiotą xDDDD
#programowanie #pracbaza #programista15k #programista25k
@MilionoweMultikonto: Ktoś tu jakiś czas temu na wykopie pisał, że w Polsce widać napływ ofert do amerykańskich firm - zwykle tych, które właśnie w USA robią zwolnienia. Czyli to nie zwolnienia tylko optymalizacja kosztów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ile algorytmów przez duże A napisałeś w tym roku w pracy?
Skąd takie info? To potwierdzone? ( ͡° ͜ʖ ͡°)