Aktywne Wpisy
miekki_am +531
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +59
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Długi oraz brak pracy sprawiają że zmuszony jest robić zdjęcia gazetom oraz grzebać w śmieciach w poszukiwaniu pożywienia które wystawia później w internecie na sprzedaż pod przykrywką freeganizmu całkowicie przecząc tej idei.
Przeganiany z salonu prasowego Imedio w którym czytał gazety, przeganiany również z poczty na której czytał gazety ostatecznie skończył na stacji benzynowej.
Jako ekolog uważa że plastikowa reklamówka nie może rozkładać się 500 lat bo nie ma 500 letnich reklamówek.
Jako weganin je grochówkę na boczku twierdząc że nie przeczy to idei weganizmu ponieważ nie jadł boczku.
Na festiwalu rock na bagnie wraz ze swoim kolegą Czeczetkowiczem grał antysemicki utwór twierdząc poźniej że nie wiedział co śpiewał jego kolega ponieważ nic nie było słychać przez hałas - warto wspomnieć że pod sceną były 3 osoby.
Twierdzi że kloszard to gruba osoba z brodą.
#kononowicz #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora