Wpis z mikrobloga

#poznan #kolej #zalesie
Poznan, czy wy jestescie normalni z tym "dworcem"?
Osoba nieswiadoma tego miejsca, ktora ma10 minut na przesiadke( pociag oczywiscie z opoznieniem) czuje sie jak yebany james bond majacy minute na rozbrojenie bomby.
Juz pal licho ze perony sa rozrzucone w sposob ktory jest w stanie zrozumiec tylko osoba z wyjatkowym spektrum autyzmu.
Juz kij z tym ze dworzec jest mniejszt niz w #!$%@? dolnym bo reszta to jebitna galeria.

Biegłem, pot po tylku, oznaczenia wprowadzają w błąd.
Znalazlem chyba swoj peron. 4A, Obok 4B. Na tablicach pociag ma byc na peronie 4. Wiec wybierz jedno.
Stoja obok siebie dwa pociagi, przy nich chyba kierowniczka. Pytam jej czy to ten co jedzie do Słupcy. Odpowiedz, ze mam czytać oznaczenia. (Super info ruro)
Jedynym sensownym oznaczeniem jest curva logo MC i żabki. to widac z jazdej pozycji.
Wyburzcie to gowno
  • 135
  • Odpowiedz
@don_martino: Dlatego za nic w świecie bym nie pojechał pociągiem z Poznania, teraz to już całkiem bez sensu bo różowa zniżek nie ma, więc jak mamy wydać 160ziko w dwie strony to wole swojego dizelka zalać i z 3 razy bym tą odległość obrócił ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jak ktoś wyboru nie ma to tylko współczuć
  • Odpowiedz
@Gigamesh: tak miasto kolaborowało że centrala zatrzymała rozwój miasta i postawiła veto na metro.
@Pociongowy: wyobraź sobie takiego jak pojedzie do Berlina, chłop maraton na tych schodach jebnie a peronu nie znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Może to nie byłoby takie trudne poruszać się na tym dworcu gdyby tylko na tym #!$%@? bilecie było jasne napisane na który peron mam #!$%@? iść xD
  • Odpowiedz
no dobrze, a jakbyś ty to oznaczył? jaki numer miałyby mieć perony 4,6,7,9? tylko nie mów, że 3a, 5a itd

@Iskaryota: akurat litery to niegłupi pomysł. Myśl co widzi pasażer idąc korytarzem a nie co ładnie wygląda na mapie.

Pasażer ma jasny korytasz - niebieski na poziomie -1 lub zielony na poziomie +1

I tak jak ponumerujesz tak jak narysowałem, pasażer idący korytarzem niebieskim minie kolejno:

- skrzyżowanie T gdzie w
gatineau - > no dobrze, a jakbyś ty to oznaczył? jaki numer miałyby mieć perony 4,6,7...

źródło: comment_1661363865OnEPWF3pW4PUBAYR8GUYuW.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz