Aktywne Wpisy
Horkheimer +368
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
Eliade +193
#famemma
A jak wciąga here to niech sobie marnuje życie , ważne żeby potem naćpany nie skakał po autach i nie n---------ł ludzi.
Komentarz usunięty przez autora
Wygodnie pomijasz fakt, że typ miał takie same poglądy jak teraz kiedy był jeszcze gruby. Nikt nowy raczej nie zaczal go oglądać, bo ubrał damskie ciuszki. Sam go ogladalem częściej jak wrocil, bo robil fajne materialy ja live o gotowaniu.
Narazie normalnością jest wyzywanie takich ludzi od pedałów. To ja jednak wole nową normalność, niech sobie tacy ludzie zyją i robią co chcą póki nikomu to krzywdy nie robi. Dla mnie to jest właśnie normalne, a nie, p-------------e się, bo ktoś ma czelność ubrać na siebie coś innego niż to czego oczekuje społeczeństwo.
Komentarz usunięty przez moderatora
@asdfiksowy: co trzeba miec we łbie, żeby porónywać to, że ktoś się niestandardowo ubrał tdo ruchania psa. Wy konserwy sami chyba macie takie zoofilskie ciągoty, że wmawiacie to innym
@GamereQ: Putin Polsce też krzywdy nie robi więc po c--j się w---------y? XD