Aktywne Wpisy

mickpl +478
Dzień dobry, witam wszystkich.
Prawilnie przypominam, że w naszym kraju powszechną praktyką pośredników jest wyciąganie wymiętego papieru przed pokazaniem kupującemu mieszkania, co tworzy radosną fikcję, że ten pośrednik również dla nas coś robi - a co pozwala mu skasować po 3% prowizji od obu stron umowy.
Na pytanie kogo tu pośrednik w zasadzie reprezentuje odpowiadają, że "transakcję" XD
#nieruchomosci
Prawilnie przypominam, że w naszym kraju powszechną praktyką pośredników jest wyciąganie wymiętego papieru przed pokazaniem kupującemu mieszkania, co tworzy radosną fikcję, że ten pośrednik również dla nas coś robi - a co pozwala mu skasować po 3% prowizji od obu stron umowy.
Na pytanie kogo tu pośrednik w zasadzie reprezentuje odpowiadają, że "transakcję" XD
#nieruchomosci

Sumiru +29
Normalne to? xD Czemu baby mają takie duże oczekiwania. Musisz gdzieś ją zabrać zapłacić i coś podarować bo bez tego nawet nie masz podjazdu XD
#p0lka #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
#p0lka #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file6871253506752355304
Pobierz

#gastronomia #ubereats #glovo #napiwki #jedzenie
oni dostaja siano za dostarczenie jedzenia a ja płace za dostawe, już domyślam się czym sie zajmujesz na co dzień
Każdy ma swoją pensję za określone obowiązki. Mi nikt premii nie daje, jak mam terminowość dostaw na poziomie 100%, bo to znaczy, że po prostu wykonałem swoją pracę.
@Pedzel_Washington
@QTINIO
@Viado
Wiem że to bait ale walić głupie myślenie że napiwek się należy
@Viado: nikt w gastro nie pluje do jedzenia za brak napiwku, chyba, że jakiś p---b. Widziałem plucie do żarcia ludziom, którzy jakoś zaszli za skórę dostawcy ale nigdy za brak napiwku.
źródło: comment_1661190038wDCenhJbBzi0rHYv3DOzpa.jpg
Pobierz@Viado: Przestańcie przenosić amerykańskie zwyczaje do Europy (╯°□°)╯︵ ┻━┻