Aktywne Wpisy

janek_m +13
Nie wiem, czy to tylko moja głowa, czy faktycznie świat oszalał, ale odnoszę wrażenie, że nagle picie alkoholu stało się... passé. Nie mówię o patologicznym chlaniu na umór – to wiadomo, że słabe. Ale teraz nawet lampka wina do kolacji to dla niektórych powód do moralnej krucjaty.
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko

BobrowieckiHuop +44

https://android.com.pl/tech/507592-grupy-na-facebooku-dezinformacja/?t=1661151954
#koronawirus #covid19 #wojna #5g #rosja
źródło: comment_16611588210p1u0f7H6PS2ITkcXsbNIc.jpg
PobierzTo że jest to trolling ukierunkowany właśnie na zmuszenie do takiego postrzegania osob piszacych w tych tematach, niech świadczy to że ten zjeb Grooveer, traguje równocześnie taki covidowe i wojenne,
Ludzie, ze zdrowym rozsadkiem i pogarda patrzyli co sie wyprawialo przez te dwa lata w Polsce, Francji, Niemczech, czy we Wloszech z obostrzeniami covidowymi, to pod tym wpisem sie nie przebija.
Do tej pory, we Francji biedni strazacy nie moga wziac w akcji ratowniczej plonacych lasow w ich panstwie, bo nie zaszczepili sie przeciw groznej epidemii, ktora by mogli
Nie mam szacunku dla ludzi, ktorzy naganiaja na zbedne szczepienia spoleczenstwo - i w dodatku tym samym popieraja zamordyzm covidowy.
Natomiast wynika, ze ktos cie tu zawolal zebys spamowal nas swoimi wysrywami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przeanalizuj je jeszcze raz, bo moze masz problemy z ruzmieniem wlasnych tekstow
Pokazałem że to świństwo jest najgorsze wśród szczepień, a ty to odpbierasz w sensie "plują mi w twarz ja mówię że deszcz pada "
Taki niby pracuś fizyczny ( bo nie może się ruszyć w domu ) a ma czas pisać głupoty w internetach. Chyba że twoja praca to
Odpisuję na telefonie jak mam akurat chwilę wolnego w pracy.