Aktywne Wpisy
ElectroNICK +67
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
NAIZDUP 0
Panowie/Panie czego używacie do smarowania pach żeby nie śmierdziało. Ja używam żelu Gillette w sztyfcie i zawsze ubrudze tym koszule bez względu na to czy posmaruje pachy przed czy po założeniu koszuli i jakoś zawsze dotkne koszule. Może jest jakiś skuteczny spray albo coś co nie brudzi. Nie wiem już sam co robić
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
#studbaza #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #przemyslenia #pracbaza
@Felixu: najwiekszy błąd młodości, jak nie zyjesz dla siebie tylko spelniasz jakies fantazje starych - gdybym ja sie posluchal babci/dziadka (matka/ojciec mieli w------e na mnie) to nie wiem czy bym jeszcze zyl na tym swiecie, a jesli bym dalej dychal to prawdopodobnie skrajnie wykonczony i nieszczesliwy. dziadek ktory mi cale zycie powtarzal ze z klikania w komputer nic nie bedzie i zebym