Aktywne Wpisy
Ryksa +28
Czy brak samochodu u faceta to red flag? Ma prawko, ale co mi po nim. Każdy poprzedni miał samochód i zabierał mnie na randki za miasto. Muszę wszędzie jeździć komunikacją, robię to już do pracy. Lubie jeździć tramwajami i pociągiem, ale tak dziwnie, facet powinien mieć auto, choćby miało stać na parkingu. To jednak jakiś status dorosłości
jednakenergetyk +138
Ukradli mi kilka dni temu dopiero co zakupioną dwuletnią Corollę, dałem za nią 60k, generalnie już się pogodziłem że stratą, nie miałem AC bo przez kilka szkód wychodziło ponad 10% wartości co wydało mi się zbyt wiele. Kilka godzin po zakupie OC auta i przerejestrowaniu nie było pod moim blokiem. Auto odebrałem tego samego dnia co zginęło. Największa farsa w tym kraju to jednak policja. Policjant powiedział że dziennie w Warszawie ginie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ale błagam, ogranicznie spam...
#triathlon
Triathlon to dyscyplina wykreowana sztucznie. Bardzo kosztowna czasowo i finansowo bo praktycznie trenuje się trzy dyscypliny i do każdej trzeba mieć specjalny sprzęt. W sam raz dla japiszonów z korporacji.
Natomiast jeden minus jaki widzę to skrzywianie poglądu na ten sport w społeczeństwie. Później byle grubasowi z kanapy przed tv wydaje się, że dystans olimpijski to ukończy każdy bez przygotowania, a Robert to by tam wszystkich rozpykał.
Jak ktoś tylko biega to zakup butów do biegania raz w roku (nawet dość drogiej pary) ma się nijak do kosztów jakie generuje samo kolarstwo, a już nie mówiąc o triathlonie.
Wszystkim moim znajomym mówię że bieganie
Komentarz usunięty przez autora
@Harry_Callahan: i to wszystko niezbędne żeby bawić się w triathlon?
15kg temu wystartowałem w maratonie MTB na dystansie mini tj. 20km i 300m przewyższenia. Jechałem na rowerze o wadze 14kg (co prawda rower full 140mm skoku i katalogowo kosztował 10k, ale nie służył od do ścigania