Aktywne Wpisy
MateuszLakomy +341
Jak pewnie państwo wiedzą, kilka dni temu GUS ogłosił, że współczynnik dzietności w Polsce wyniósł w 2023 r. 1,158 dzieci na kobietę. Oznacza to, że „statystyczna” Polka w ciągu całego swojego życia urodzi mniej niż 1,2 dziecka. To najmniej w historii Polski i daleko poniżej wartości, która potrzebna jest do tzw. „zastępowalności pokoleń”, czyli liczby dzieci gwarantującej stabilność liczby ludności.
Żeby tak było, kobieta powinna urodzić średnio ok. 2,1 dziecka.
Coś o
Żeby tak było, kobieta powinna urodzić średnio ok. 2,1 dziecka.
Coś o
WuZet_ 0
Szukam adresu i telefonu do @Karakan2540 za podanie prawdziwych płacę 500. Jest z #wroclaw Siedzi na tagach #siatkowka i #famemma
Jak ktos ma, zapraszam na priv, dogadamy szczegóły
Jak ktos ma, zapraszam na priv, dogadamy szczegóły
Cześć wszystkim, mam pytanie. Otóż noszę się z zamiarem zrobienia przeszczepu włosów - mam łysienie to androgeniczne. No i jestem też #mikrokoksy więc biorę #sterydy
Co wiem, że przyspieszyło moje łysienie. No i pytanie: czy przed zabiegiem, po zabiegu mogę dalej przyjmować środki typu testosteron czy trenbolone, masteron etc? Czy to wpłynie niekorzystnie na meszki włosów? Miał ktoś może doświadczenie z oboma - z przeszczepem i sterydami? Z góry dzięki za pomoc.
#lysienie #wlosy #zakola #przeszczep #silownia #mirkokoksy #pytaniedoeksperta #medycyna
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62fc47fcdc34d0ff86332bc9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Przyjmowanie sterydów w okresie około przeszczepu ( przed , w trakcie, po ) jest wyjątkowo średnim pomysłem, gdyż grafty świeżo przeszczepiane sa osłabione.
@iustus_ultimus: Test nie poprawia krążenia mordko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AVOIDME: w dojściu do siebie chodziło mi bardziej o to po jakim czasie można normalnie z domu wyjść, a nie łeb w strupach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.treatmentroomslondon.com/fue-hair-transplant-surgery/does-fue-hair-transplant-surgery-leave-scars/
Nie wiem, czy to nie spowoduje pogorszenie się linii włosów na jakiegoś norwooda o malym nr.