Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DrGreen_2: Ten sam w którym pyta się profesora czy są dwie płcie, po czym uzyskuje odpowiedź, po czym ją ignoruje? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Też polecam ten film, obejrzeć takie fikołki i za cyrk Zalewski nie trzeba płacić.
  • Odpowiedz
  • 1
@Miorz: Określenie „woke” pochodzi od angielskiego i znaczy „przebudzony” w kontekście „oświecony”.

Wokeness czyli ideologię zbudowaną na przekonaniu o własnym oświeceniu i przebudzeniu wyznają ludzie twierdzący, że poznali najlepszą metodę zmiany świata na lepsze i w przeciwieństwie do reszty społeczeństwa są przekonani, że wiedzą jak należy walczyć o szeroko pojętą sprawiedliwość społeczną (antyrasizm, feminizm, prawa mniejszośc, prawa człowieka i itd.).

To jest grupa ludzi, którzy wiecznie są oburzeni, czuja się
  • Odpowiedz
  • 0
@Treant: Tego profesora od Social Studies o nazwisku Grzanka, który mówił takie bzdury ze az głowa mała, ten sam który na koniec tak się pospinal i nie chciał rozmawiać, który nie potrafił odpowiedzieć na relatywnie proste pytania?

Domyślam się ze jesteś jedna z tych osób które twiedzi ze płci jest nieskoniecznie wiele? I ze mężczyźni mogą rodzic dzieci XD
  • Odpowiedz
@DrGreen_2:

Wokeness czyli ideologię zbudowaną na przekonaniu o własnym oświeceniu i przebudzeniu wyznają ludzie twierdzący, że poznali najlepszą metodę zmiany świata na lepsze i w przeciwieństwie do reszty społeczeństwa są przekonani, że wiedzą jak należy walczyć o szeroko pojętą sprawiedliwość społeczną

Czyli jedynym słowem #4konserwy
  • Odpowiedz
  • 0
@TenXen47: Nie wiem czy to konserwy czy coś innego, nie znam tagowych wojen na wykopie. Osobiście nie mam nic z prawica wspólnego, moje serce jest od zawsze lewicowe, z woke ideologia niestety nie mogę znaleść wspólnego języka bo jest absurdalna.
  • Odpowiedz