Aktywne Wpisy
arinkao +377
Towarzysz_Sobaka +14
#raportzpanstwasrodka
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
Witajcie spieszę do was małym updatem na gorąco co u Filipka?
Ten niedobry, nikczemny Wykop wyciągnął dłoń Filipowi pomagając stanąć samodzielnie na nogi.
Ogarnąłem Filipowi pracę w moich okolicach i nocleg.
Jutro Filip wybiera się z Londynu na Walijską prowincje. I będzie cross z niedbrym wykopkiem (Żart dla tych którzy nie potrafią wyczuć Ironii).
Ostatnimi czasy namnożyło się sporo pytań pod adresem Filipa. Z tego powodu będzie organizowany livesreeam gdzie Filip będzie mógł odpowiedzieć na wasze pytania.
Niby mogłabym się pouczyć ale czy to nie głupio tak?
#pracbaza #praca
Komentarz usunięty przez autora
To zależy jaką mam pracę i jaki jest podział obowiązków i zadań w pracy.
Jeżeli każdy ma określony zakres pracy do zrobienia a ja swoją robotę zrobiłem to idę do domu xD
Witamy w XXI wieku, gdy pracownik nie jest robolem na wiecznie jadącej taśmie z wihajstrami i ma zadania a nie normę.
Niestety póki poprzednie pokolenia skażone komuną nie wymrą, to dalej będziemy #!$%@?ć święte 5x8 dupogodzin choćby nic nie było do roboty...
Na pewno nie chwal się, że coś szybko skończyłeś, bo następnym razem #!$%@?ą 10x więcej. Ja z rana ogarniam swoje tematy na dany dzień, planuję wysyłkę maila z ich wynikami na 17:15-17:45 (niech widzą, że cisnę do końca) i się #!$%@?.
Warto korzystać, póki
@WabiSabi: jaka to praca
@Chwilowo: Błagać
@Chwilowo: Błagać