Aktywne Wpisy

ka-lol +19
Denerwujące jest to usilne promowanie kobiecej piłki nożnej i robienie z jakiejś typiary co to niby gra w jakiejś ważnej drużynie, sportowca na miarę Lewandowskiego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Doradzicie, który układ kuchni wam się wydaje lepszy? Mamy z żoną dwie różne propozycje i ciężko nam się zdecydować. Wstępnie wyvbraliśmy długą wyspę z wąskimi przejściami ale trochę się boimy tych wąskich miejsc (najmniej 70cm)
#wnetrza #architekturawnetrz #remontujzwykopem
#wnetrza #architekturawnetrz #remontujzwykopem
źródło: lyoutB
PobierzKtóry układ?
- A (długa wyspa) 12.0% (21)
- B (krótka wyspa) 88.0% (154)

![[Video] Rolnicy z desperacją ratują zboże przed ogniem.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/839d21a1aee105b3e9154a3e8a1c8fc7cf143bf1e561cf0f2f715bf2b6e69ace,q80.jpg)

Rysunek gwarantowany dla pierwszych ośmiu osób. Chyba, że będzie mi się chciało dłużej bawić albo kontynuować następnego dnia. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A, i nie przerysowuję awatarów.
/jakby ktoś chciał lajkować moje fanpejdże z rysunkami to można tutaj lub tutaj/ #rysujzwykopem #tworczoscwlasna
źródło: comment_1660590388VEG3SF80fXwBK68o9VsX7M.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Kocurovsky: (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@hauhauhau: Elfika mam codziennie w nocy i to animowanego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Patol0g: Drogi Mirku, niestety nie sprecyzowałeś o gody jakiego gatunku ci chodzi, wybrałam więc gody padalców. Więcej o godnym życu padalców możesz przeczytać, np. w bardzo ciekawym artykule "Uwaga na zakochane padalce czyli o gadach i ich godach", polecam
źródło: comment_1660591365Z8LdKAXGEFGRuVBmbGc4ez.jpg
Pobierz